{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
EN
GR

Δείτε τα εντυπωσιακά περίπτερα των νικητών τού "Διαγωνισμού Περιπτέρου" της περσινής χρονιάς!   |  Ελένη Σφηκάκη

Δείτε τα εντυπωσιακά περίπτερα των νικητών τού "Διαγωνισμού Περιπτέρου" της περσινής χρονιάς!

Το 100% Hotel Show ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου, με τους εκθέτες να ετοιμάζουν τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, και η ομάδα του 100% Hotel Show δίνει μια γεύση για το τι θα συμβεί, παρουσιάζοντας τα περίπτερα που κέρδισαν στον περσινό Διαγωνισμό Περιπτέρου του 100% Hotel Show.

Οι εντυπωσιακές κατασκευές και παρουσιάσεις των εταιρειών αποτελούν το βασικότερο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show, με το κοινό να παρομοιάζει την έκθεση με μεγάλα Design Events του Εξωτερικού. Με στόχο τη διατήρηση του Premium χαρακτήρα της έκθεσης, η ειδική ομάδα τού 100% Hotel Show ελέγχει μία προς μία τις συμμετοχές, διασφαλίζοντας στους επισκέπτες ένα μοναδικής αισθητικής αποτέλεσμα.

Με την εισαγωγή, όμως, του θεσμού του Διαγωνισμού Περιπτέρου, τη διαδικασία ανάδειξης της καλύτερης συμμετοχής από το κοινό με ειδική διαδικασία ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το επίπεδο των περιπτέρων έχει ανέβει ακόμη περισσότερο, με τις εταιρείες να εξαντλούν τη δημιουργικότητά τους. Εντυπωσιακά installations, κατασκευές ιδιαίτερου Design, ακόμη και πραγματικοί χώροι ξενοδοχείων, στήνονται στο MEC Παιανίας κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας μια υψηλής ποιότητας Εκθεσιακή εμπειρία.

Λίγες ημέρες πριν την 7η διοργάνωση του 100% Hotel Show, η ομάδα της έκθεσης παρουσιάζει τους περσινούς νικητές του διαγωνισμού, που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις αλλά και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, δίνοντας μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει φέτος, αφού το επίπεδο των συμμετοχών είναι ολοένα και υψηλότερο.

Βραβείο - Κατηγορία 50+μ2 : Bagno y Bagno

2afe7f1a5b37243ee4d08ddac70d1d52.jpg

Το περίπτερο της Bagno y Bagno διακρίθηκε για άλλη μια φορά, τόσο για την υψηλή αισθητική και τις upgraded λύσεις που παρείχε όσο και για την ολοκληρωμένη του προσέγγιση, αφού οι Επισκέπτες -τόσο Ξενοδόχοι όσο και Αρχιτέκτονες- είχαν την ευκαιρία να δουν τις λύσεις που παρέχει σε πραγματική εφαρμογή. Με το περίπτερο να προσομοιάζει αληθινούς χώρους ξενοδοχείου, η Bagno y Bagno ξεχώρισε στις προτιμήσεις των επισκεπτών λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια για τη συμμετοχή της.

Βραβείο - Κατηγορία 20μ2-50μ2: Vagenas Contract Materials

b4d4de5df02b1c589eaf1729cd7deeb2.jpg

Το περίπτερο της Vagenas Contract Materials κατάφερε να επικρατήσει στην κατηγορία του, δείχνοντας στην πράξη ότι το ιδιαίτερο concept και η αλληλεπίδραση με το κοινό μπορεί να μετατρέψει ένα περίπτερο σε πραγματικό hotspot σε μια έκθεση. Η τοποθέτηση ενός μη αναμενόμενου installation, όπως το φορτηγάκι-bar, έδωσε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στη συμμετοχή της εταιρείας, η οποία και επιβραβεύτηκε από το κοινό με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Βραβείο - Κατηγορία μέχρι 20μ2: EK Magazine

51fe2c22fafa2ec1d1c89a12057068a2.jpg


Η Αρχιτεκτονική Ιδέα του περιπτέρου του EK Magazine ξεχώρισε στο κοινό του 100% Hotel Show, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και ένα μικρότερο περίπτερο μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού και να διακριθεί στον ιδιαίτερο αυτό διαγωνισμό. Αν και με μια απολύτως minimal προσέγγιση, η ιδιαίτερη προοπτική της κατασκευής σε συνδυασμό με την έξυπνη εφαρμογή του καθρέφτη, δεν προκάλεσε μόνο το ενδιαφέρον, αλλά έδωσε ταυτόχρονα και μια πρακτική ιδέα για το πώς μπορεί κάποιος να δώσει όγκο ακόμη και σε έναν μικρότερο χώρο, γεγονός που εκτίναξε τις ψήφους από το κοινό.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς!

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media