{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
18>20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2023
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Αυτή την Κυριακή στην Αθήνα, ξεκινάει το τρίτο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show! | The Premium Edition |   |  Κωνσταντίνος Κώτσος

Αυτή την Κυριακή στην Αθήνα, ξεκινάει το τρίτο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show! | The Premium Edition |

Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινάει αυτή την Κυριακή από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές που θα καλύψουν σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων.

Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινάει αυτή την Κυριακή από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές που θα καλύψουν σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων. Επιλέγοντας για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του Αεροδρομίου, το 100% Hotel Workshop Tour θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11:00, παρουσιάζοντας μια σειρά από ομιλίες που θα αναλύσουν τα τελευταία Trends της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών τού 100% Hotel Workshop Tour αλλά και του 100% Hotel Show, τον συντονισμό των ομιλιών θα επιμεληθεί ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία ενός διαδραστικού κλίματος, ενώ ανάμεσα στους κύριους ομιλητές θα βρίσκονται ο Μιχάλης Κραουνάκης– Αρχιτέκτονας στους k-division, η Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising, καθώς και ο Γεώργιος Λύρας από τη Workathlon. Παράλληλα, ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία στο Sensory Marketing, Scent Plus.

Στον χώρο των Workshops θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

*Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν, και το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας παρακάτω


Εγγραφείτε στο Workshop της Αθήνας εδώ →


To πρόγραμμα και οι θεματολογίες τού workshop είναι οι εξής:


Topic #1: Hotel Spaces | Architecture vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.

CuratorMike Kraounakis by k-division

Duration: 11.00-12.30


Topic #2: Hotel Experience Design

Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.

Curator: Zenios Zeniou by Destsetters

Duration: 12.45-14.15


Τopic #3: New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.

Curator: Katerina Petropoulou by Hotelising

Duration: 14.45- 16.15


Topic #4: Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου, και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.

Curator: George Lyras by Workathlon

Duration: 16.30 - 18.00

Εγγραφείτε στο Workshop της Αθήνας εδώ →

TAGS: Workshops,

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media