{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Aqua Vista Hotels: Γνωρίστε τον αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας του The Hotel Design Workshop στη Σαντορίνη   |  Ελένη Σφηκάκη

Aqua Vista Hotels: Γνωρίστε τον αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας του The Hotel Design Workshop στη Σαντορίνη

Η Aqua Vista Hotels, είναι ο αποκλειστικός χορηγός φιλοξενίας του advanced Hotel Workshop στη Σαντορίνη.

Η Aqua Vista Hotels αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, διαθέτοντας ένα μεγάλο portfolio πολυτελών μονάδων που συνδυάζουν προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας.

Ο Όμιλος απαρτίζεται από μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε διάφορους τομείς της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, καθώς και ιδιαίτερο πάθος για τον τουριστικό κλάδο και τη φιλοξενία. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η Aqua Vista Hotels, εγγυώνται το μέγιστο κέρδος μέσω της στρατηγικής ανάπτυξης και λειτουργίας κάθε πτυχής της επιχείρησης, με τον Όμιλο να αναλαμβάνει τη συνολική διαχείριση και λειτουργία του ξενοδοχείου, των κρατήσεων, των πωλήσεων καθώς και του yielding.


688f8d3d1b4b59a23f902c69f675413c.jpg


Η Aqua Vista Hotels φροντίζει για την προβολή και την ανάδειξη των ξεχωριστών σημείων του κάθε μέλους της μέσα από στοχευμένες πωλησιακές καμπάνιες που ταιριάζουν στο προφίλ των μονάδων που διαχειρίζεται. Η επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου που εξασφαλίζει στα μέλη της αλλά και η προνομιακή συνεργασία με εξειδικευμένους προμηθευτές σε διάφορους τομείς, όπως, μεταξύ άλλων, φωτογράφοι και website developers, επιτρέπουν στις συνεργαζόμενες μονάδες την επιτυχή ανταπόκριση στις προκλήσεις της διαρκώς εξελισσόμενης σύγχρονης ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Επιπλέον, ο Όμιλος φροντίζει για την ισχυρή παρουσία των μελών του σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσα από το δικό του δυναμικό “παρών” σε σημαντικές εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες branding που επίσης παρέχει, καθώς και το consulting σε καίρια σημεία της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου, όπως το ανθρώπινο δυναμικό, συνθέτουν το σύνολο των υπηρεσιών του Ομίλου.


3a176340d7e9aeb871c35b0fd49ea1b1.jpg


Η Αqua Vista Hotels έχει διακριθεί με μια σειρά από σημαντικά διεθνή βραβεία όπως τα World & Europe Best Honeymoon Hideaway στα Boutique Hotel Awards 2017 που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο (Carpe Diem), το Zoottle Guest Satisfaction Award 2017 (Dreams Luxury Suites), το Expedia Award for Best Room Nights Growth (Spiliotica on the Cliff), ενώ έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις και στο θεσμό των Tourism Awards, τόσο το 2017, όσο και το 2018. Στα συγκεκριμένα βραβεία, ο Όμιλος τιμήθηκε ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες Hotel Development, Management & Consulting για δύο συνεχείς χρονιές (2017 & 2018), ενώ παρέλαβε και πολλές ακόμα διακρίσεις, μεταξύ άλλων το «Gold Eco-Friendly Hotel» (Kassandra Bay, 2017), το «Silver Guest Service Excellence» (Athermi Suites, 2018) καθώς και το «Silver Luxury Villas/Chalets» (Cloud 9, 2017).

Η Aqua Vista Hotels, είναι ο αποκλειστικός χορηγός φιλοξενίας του advanced Hotel Workshop στη Σαντορίνη, που πραγματοποιήθηκε στο AK Art Foundation, την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018.

c385675019e021364a23746f94eaa8cb.jpg



TAGS: Workshops,

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media