{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Αίσθηση προκάλεσαν οι 2 Ελληνικές Ξενοδοχειακές προτάσεις που παρουσιάστηκαν στην The Hotel Show Dubai 2018!

Αίσθηση προκάλεσαν οι 2 Ελληνικές Ξενοδοχειακές προτάσεις που παρουσιάστηκαν στην The Hotel Show Dubai 2018!

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή, αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές, χαρακτήρισαν την παρουσίαση των δυο προτάσεων ξενοδοχειακού δωματίου στα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece, με την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show.

Κατόπιν της σχετικής μελέτης και σχεδίασης, αφ’ ενός του διακεκριμένου Αρχιτεκτονικού Γραφείου Mastrominas Architecture (συνολικού νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ ετέρου του γνωστού Designer, Σωτήρη Λάζου, κατασκευάστηκαν 2 πρότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban hotel, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό status του Ελληνικού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Η ιδιαίτερη, conceptual αυτή συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece στην Έκθεση “The Hotel Show Dubai”, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας του 100% Hotel Show, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, προβάλλοντας το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design αλλά και τις Προμηθευτικές Εταιρείες στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής.

3a79fa3f4f7f6b000a84e70cee3ebfcb.jpg

Η εμπλοκή δυο ιδιαίτερα καταξιωμένων μελετητικών ομάδων, αποτελούσε ευθύς εξ’ αρχής εγγύηση ότι οι προτάσεις, σε σχεδιαστικό τουλάχιστον επίπεδο, θα ήταν άρτιες και υψηλού επιπέδου. Ζητούμενα ήταν η σωστή εφαρμογή του αρχιτεκτονικού σχεδίου ώστε να αποτυπωθεί σωστά η έμπνευση των designers, αλλά και η ανταπόκριση του απαιτητικού επαγγελματικού κοινού (ξενοδόχοι, developers, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες κοκ) που επισκέπτεται την The Hotel Show Dubai.

Τελικά, το συνολικό αποτύπωμα της δράσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Οι κατασκευές ήταν άψογες, προσεγγίζοντας σχεδόν απόλυτα τα φωτορεαλιστικά σχέδια, ενώ τις τρεις μέρες που διήρκεσε η έκθεση, τα περίπτερα που φιλοξενούσαν τις 2 προτάσεις ήταν συνεχώς γεμάτα, από επαγγελματίες επισκέπτες οι οποίοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες και συζητούσαν με τους συντελεστές για επικείμενα ξενοδοχειακά projects. Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν για συνεργασία με τις επιμέρους προμηθευτικές εταιρείες, οι οποίες συμμετείχαν στις 2 προτάσεις ως Χορηγοί Υλικών και Προϊόντων, διεξάγοντας ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές με τους εκπροσώπους των εταιρειών που είχαν φυσική παρουσία στην έκθεση. Άλλωστε, στο συνολικό σχεδιασμό, είχε προβλεφθεί ειδικός κοινόχρηστος χώρος για τους Χορηγούς, εξοπλισμένος με  άκρως καλαίσθητη επίπλωση, προκειμένου να τους δίνεται η δυνατότητα φυσικής παρουσίας και διεξαγωγής επαφών με τους επισκέπτες. 

Στα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής που φιλοξενούσαν τις Ξενοδοχειακές Προτάσεις, είχαν φυσική παρουσία αρκετοί από τους συντελεστές της όλης δράσης, και μάλιστα σε ανώτατο στελεχιακό επίπεδο, συγκεκριμένα:

 • Enterprise Greece (διοργανωτής της συνολικής ελληνικής παρουσίας στην The Hotel Show Dubai)
 • Demand (Οργανωτής του 100% Hotel Show)
 • Mastrominas Architecture (σχεδίαση δωματίου Resort Hotel)
 • Sotiris Lazou Design Studio (σχεδίαση δωματίου Urban Hotel)
 • Al2 (έπιπλα Urban Hotel)
 • Homad (έπιπλα Resort Hotel)
 • Kanelli (επιφάνειες Urban Hotel)
 • Candia (στρώμα Urban Hotel)
 • Tog & Tog (υφάσματα Resort Hotel)
 • Bright (φωτιστικά και στις 2 προτάσεις)

Η Διοργάνωση

Η όλη δράση πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνολική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Enterprise Greece που τη διοργάνωσε. Για ακόμη μια φορά, η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει ενεργά την εξωστρέφεια, μέσω στοχευμένων ενεργειών ανάδειξης του παραγωγικού δυναμικού της Αττικής, ενώ η στενή συνεργασία της με τον Enterprise Greece είχε ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά καινοτόμα, και με πολλές προοπτικές ανάπτυξης προσπάθεια, με στόχο την ανάπτυξη των εξαγωγών. Άλλωστε, ο συνδυασμός Design και Τουρισμού μπορεί να προσδώσει εμπορική υπεραξία στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις και να δώσει περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο- και είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο που οι δυο φορείς (Περιφέρεια Αττικής και Enterprise Greece) εργάζονται συστηματικά προς αυτή τη κατεύθυνση!

Επίσης, πολύ θετικά σχόλια απέσπασε το branding και identity της συνολικής δράσης που σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε από την ομάδα του 100% Hotel Show (logo, σήμανση, αφίσες, ενημερωτικό έντυπο), καθώς και η συνολική επικοινωνία του εγχειρήματος (σε εσωτερικό και εξωτερικό), η οποία συντελέστηκε επίσης από την ομάδα του 100% Hotel Show, καταδεικνύοντας έτσι το υψηλό επίπεδο γνώσης, αισθητικής και αποτελεσματικότητας (σε ασφυκτικά μάλιστα χρονικά πλαίσια) που την διακρίνουν!

Η Επόμενη Μέρα

Μετά το πέρας της The Hotel Show Dubai, τα επόμενα βήματα που προγραμματίζονται για την ομάδα που συμμετείχε στην δράση αυτή (Enterprise Greece, 100% Hotel Show, Σχεδιαστές, Προμηθευτικές Επιχειρήσεις), είναι:

 • Ανάλυση των δεδομένων της συμμετοχής, προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα ώστε η συγκεκριμένη ενέργεια να μην αποδειχθεί αποσπασματική, αλλά μέρος μιας ολιστικής, στρατηγικής προσέγγισης εξωστρέφειας.
 • Οργάνωση της περαιτέρω επικοινωνίας και του συστηματικού follow-up των επαφών που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του The Hotel Show Dubai 2018.
 • Μεταφορά, εξειδίκευση στις ανάγκες της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς και παρουσίαση των 2 Ξενοδοχειακών αυτών Προτάσεων στο επόμενο 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο Mec Παιανίας. Εξέταση προοπτικών για συνέχιση της conceptual αυτής συμμετοχής και σε άλλες επιλεγμένες ξενοδοχειακές εκθέσεις του εξωτερικού, ώστε να δοθεί στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα η δυναμική που του αρμόζει.


Resort Inspiration / Design By:  Mastrominas Architecture

88c8a2ee051e0c4db8a2df68621b3a1d.jpg
b7ef92ded33819e58b35e174d3b3aa7d.jpg
247aa6ac7fca1dd8aef8cb4b853acfcc.jpg
4bfbe25a8487f1a520fb2e9aeff8299c.jpg

Material & Product Sponsors:

6e828a61200ca306467956dfdd17e235.jpg

Urban Hotel inspiration / Design By:  Sotiris Lazou Design Studio

fdfc8f1dc0f1106234b1853bd999b9f5.jpg
b6d9a90e4d2a57487509bad4a67d6f59.jpg
b69fbe6832f042088af81f4871a8d7ae.jpg

Material & Product Sponsors:Δημήτρης Αντωνάκος
Διοργανωτής - Editor In Chief
Ο Δημήτρης Αντωνάκος είναι ο ιδρυτής του θεσμού του 100% Hotel Show, με όραμα τη διαρκή ανάπτυξη και στήριξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού προϊόντος. Η στενή επαφή του με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, του επιτρέπουν να επιδιώκει τη δημιουργία ενός θεσμού σύγχρονου, διαδραστικού και με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media