{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

Adel Private Suites Mykonos | Ένα πολυτελές ξενοδοχείο "Έργο Τέχνης"

Adel Private Suites Mykonos | Ένα πολυτελές ξενοδοχείο "Έργο Τέχνης"

Ένα Art Hotel, που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την σύγχρονη τάση για ιδιωτικές πισίνες μέσα στα δωμάτια, και πλωτά κρεβάτια.

To Adel Private Suites είναι ένα διώροφο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Άγιο Σάββα Μυκόνου, που δημιουργήθηκε μετά την ανακατασκευή του προϋπάρχοντος κτιρίου. Συνδυάζει τα υλικά της πέτρας και του ξύλου με το στοιχείο του νερού, καθώς και σύγχρονα έργα τέχνης, με σκοπό να αναδείξει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν σύγχρονο χώρο διαμονής και τέχνης (Art Hotel). Η βασική αρχιτεκτονική ιδέα βασίζεται στην επιθυμία συγκερασμού των παραδοσιακών στοιχείων της νησιωτικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με στοιχεία από οργανικές μορφές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Κύριος σκοπός ήταν η δημιουργία λιτών και απλών μορφών, που θα αποτελέσουν τον ιδανικό «καμβά» για την ανάδειξη ξεχωριστών έργων τέχνης, τα οποία σχεδιάστηκαν εξ αρχής και αποκλειστικά για το ξενοδοχείο.


8b6a89f509050ef1a428e6c09cd0280f.jpg


Τα δωμάτια του ξενοδοχείου σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε να προσφέρουν στον επισκέπτη ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το παραδοσιακό κυκλαδίτικο λευκό χρώμα στους τοίχους, σε συνδυασμό με τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τα ξύλινα έπιπλα, προσδίδουν ηρεμία και ζεστασιά στον χώρο. Τα κρεβάτια και οι πάγκοι έχουν μια ιδιαίτερη, γλυπτή μορφή, ενώ τα έργα τέχνης στους τοίχους, καθώς και τα χειροποίητα φωτιστικά από τσιμέντο, δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο. Τα μπάνια χαρακτηρίζονται από λιτές, καθαρές γραμμές και συνδυάζουν το λευκό χρώμα με τα υλικά της πέτρας, του ξύλου και του γυαλιού, προσφέροντας αίσθηση καθαρότητας και απλότητας. Ο σχεδιασμός του φωτισμού και του κλιματισμού έγινε με τρόπο που να εξασφαλίζει την άνεση και την απόλυτη χαλάρωση, ενώ ο χειρισμός τους πραγματοποιείται με ειδικό tablet, ώστε ο επισκέπτης να διαμορφώνει την ατμόσφαιρα που επιθυμεί. Στον εξωτερικό χώρο των δωματίων έχουν σχεδιαστεί καθιστικοί χώροι από πέτρα και ξύλο, που στεγάζονται με λευκές ξύλινες πέργκολες. Ταυτόχρονα, έχουν κατασκευαστεί εξωτερικοί λουτήρες (Jacuzzi), ενώ στα δωμάτια του ισογείου έχουν διαμορφωθεί υπερυψωμένες ιδιωτικές πισίνες με ξύλινες εξέδρες και πλωτά κρεβάτια μέσα στο νερό. Οι χώροι μεταξύ των δωματίων διαχωρίζονται και απομονώνονται με πέτρινους τοίχους, που έχουν κατασκευαστεί έχοντας ξεχωριστή κυματιστή μορφή. Στα δωμάτια του ισόγειου χώρου, οι πέτρινοι τοίχοι εισέρχονται στο νερό χωρίζοντας την υδάτινη επιφάνεια και διαμορφώνοντας τις ανεξάρτητες ιδιωτικές πισίνες. Ο μοναδικός συνδυασμός της ιδιωτικής πισίνας και των εξωτερικών λουτήρων (Jacuzzi), προσδίδει στο συγκρότημα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ύφος και γνώρισμα.


e1da2b62c95f8f68ff1da5959c98fdf0.jpg


Ο χώρος υποδοχής στον όροφο του συγκροτήματος σχεδιάστηκε με εξ ίσου γλυπτές φόρμες σε λευκούς και γήινους χρωματισμούς, ώστε να καλωσορίζει τον επισκέπτη και να προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Ο χώρος εστιατορίου και μπαρ βρίσκεται στον όροφο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, έχει θέα σε όλη την περιοχή και ακολουθεί τις γραμμές και τα υλικά του υπόλοιπου ξενοδοχείου.


PROJECT ID

Κατηγορία Ξενοδοχείου: 4*
Δυναμικότητα: 24 κλίνες
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Γιώργος Κατσούγκρης
Φωτογράφος: Γιώργος Κατσούγκρης
Ολοκλήρωση Εργασιών: Τέλος Μαΐου 2017
Έναρξη Λειτουργίας: Αρχές Ιουνίου 2017
Ιδιοκτήτης / Διαχειριστής: Caldera Collection


ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΥΛΙΚΩΝ / ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

Στέλιος Διαμαντάς | Χειροποίητα Φωτιστικά και Έργα Τέχνης
Home and Hotel Deco | Έπιπλα Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου
Forma Vogiatzis co | Ξύλινα Κουφώματα
Υδροκοσμοτεχνική - Λάμαρης – Μαυρομμάτης | Κατασκευή Πισίνας
LuminArt Αντωνιάδης | Φωτιστικά
Acrilan Spa | Εξωτερικοί Λουτήρες – Jacuzzi
Βαρελάς | Μπάνια - Πλακάκια
Caneplex Design | Κάλυψη Στεγάστρων και Εσωτερικών Οροφών


Οι προετοιμασίες για το 100% Hotel Annual Review 2019 έχουν ξεκινήσει!

• New Projects • New Products • Industry Influencers

Όλα συγκεντρωμένα σε μια νέα έκδοση με υψηλή αισθητική, που απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5* αλλά και Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων!

Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη έκδοση εδώ: https://goo.gl/gFpvvG


92c328d741ee9a87161d438843c864c0.jpg
891f40f9fc3ccd965f18e3a358d74c7a.jpgΚατιάννα Νικολοπούλου
Project Executive
Η Κατιάννα Νικολοπούλου είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό των δράσεων της έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα ανήκει στην ομάδα συγγραφής του 100% Hotel Show Blog.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media