{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

AboutHotelier | "Otascanner.com" Platform

AboutHotelier | "Otascanner.com" Platform

Σημαντικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου (Egnatia Palace Hotel, Contaratos Beach Hotel, Blue Villas Collection) αλλά και εταιρείες διαχείρισης (π.χ. SWOT), είναι μόνο μια μικρή αναφορά των πελατών της "Otascanner Platform" που δείχνουν εμπιστοσύνη στην προοπτική της πλατφόρμας να επιφέρει μεγαλύτερες επιτυχίες στα έσοδα των καταλυμάτων

Η AboutHotelier εντάσσεται στον χώρο της τεχνολογίας δεδομένων και της επιχειρηματικής πληροφορίας, λανσάροντας την πλατφόρμα Otascanner!

Περίπου έναν χρόνο πριν, η AboutHotelier άρχισε να παρατηρεί σε αρκετές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου, ανησυχία για την ισοτιμία των τιμών τους στους Otas καθώς και για το εάν η στρατηγική τιμολογιακής διαχείρισης που ακολουθούσαν, ήταν επικερδής για την επιχείρησή τους. Έχοντας λάβει αρκετά αιτήματα από νέους πελάτες, η AboutHotelier αποφάσισε να ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας λύσης, που θα παρείχε πρωτοποριακή τεχνολογία για την ξενοδοχειακή διαχείριση. Στόχος της ήταν να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα και να αναπτύξει την ικανότητα κατανόησης και κάλυψης των αναγκών όλων των revenue managers ή των εταιρειών διαχείρισης καταλυμάτων.

Η λύση που προσφέρεται, η "Otascanner Platform", αφορά την πλατφόρμα Rate shopper & Rate intelligence, ένα έξυπνο προϊόν, που είναι η νεότερη προσθήκη της AboutHotelier. 

Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός interface που έχει την ικανότητα να βοηθάει επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, να βελτιστοποιήσουν τα έσοδά τους, να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους

Σημαντικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου (Egnatia Palace Hotel, Contaratos Beach Hotel, Blue Villas Collection) αλλά και εταιρείες διαχείρισης (π.χ. SWOT), είναι μόνο μια μικρή αναφορά των πελατών που δείχνουν εμπιστοσύνη στην προοπτική της πλατφόρμας να επιφέρει μεγαλύτερες επιτυχίες στα έσοδα των καταλυμάτων.

Η user-friendly πλατφόρμα παρέχει σε revenue managers και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, real-time πρόσβαση στις τιμές των ανταγωνιστών τους, πρόβλεψη και ανάλυση των διαδικτυακών καναλιών (OTAS) σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους, ratings, reviews και προβλέψεις του city demand, καθένα από τα οποία χρησιμοποιούνται για να επηρεάσουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα την στρατηγική πωλήσεων. 

Η ικανότητα της πλατφόρμας να παρέχει έγκυρες και σχετικές επιχειρηματικές λύσεις, είναι αυτό που κάνει το Otascanner τον καλύτερο Business Partner. 

Ο Γιάννης Κουτσόπουλος, CEO και co-founder, δήλωσε σχετικά με το Otascanner:

«Ο στόχος μας μέσω του Otascanner είναι να βοηθήσουμε περισσότερα καταλύματα να λάβουν σωστές αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής, προσφέροντας στους πελάτες τους σχέση εμπιστοσύνης με το κατάλυμα».


More info: ABOUT HOTELIER

 https://otascanner.com

1a1390d76b637093ace34423e1ee0d2d.jpg


Οι προετοιμασίες για το 100% Hotel Annual Review 2019 έχουν ξεκινήσει!

• New Projects • New Products • Industry Influencers

Όλα συγκεντρωμένα σε μια νέα έκδοση με υψηλή αισθητική, που απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5* αλλά και Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων!

Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις στην επόμενη έκδοση εδώ: https://goo.gl/gFpvvG

Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media