{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

8 νέοι λόγοι για να επισκεφθείτε το επόμενο 100% Hotel Show!

8 νέοι λόγοι για να επισκεφθείτε το επόμενο 100% Hotel Show!

Hotel Design Awards, Γαστρονομία, Digital Marketing, Ξενοδοχειακά Workshops & ενδιαφέροντα Events θα παρουσιαστούν στο επόμενο 100% Hotel Show στις 17 - 20 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας.

1. Ξενοδοχειακή Γαστρονομία και Digital Marketing στο επίκεντρο

Με τους τομείς της Τεχνολογίας και της Γαστρονομίας να αποτελούν τα σημαντικότερα σημεία για τη συνολική κερδοφορία ενός ξενοδοχείου, το 100% Hotel Show διαμορφώνει δύο ειδικές ενότητες: το Digital Square και το Gastronomy Village, που στόχο έχουν να δώσουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.2. Design Case Studies: Πραγματικά δωμάτια και τεχνοτροπίες

Εταιρείες και επαγγελματίες θα παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα στους ειδικούς χώρους της έκθεσης, προτείνοντας στους ξενοδόχους έτοιμες λύσεις δωματίων και εφαρμοσμένων τεχνοτροπιών.


3 .Advanced Σεμινάρια για Ξενοδόχους

Τα Ξενοδοχειακά Workshops, αποτελούν ένα από τα κομβικότερα τμήματα της διοργάνωσης, καθώς δεν αποτελούν μόνο πόλο έλξης υψηλά ιστάμενων στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά κατευθύνουν τους επισκέπτες σε λύσεις που παρέχουν οι εκθέτες. Διατηρώντας το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο επιλογής θεμάτων και ομιλητών, τα Hotelier Workshops αναμένονται δυναμικότερα και πιο ενδιαφέροντα από ποτέ.


4. Hotel Design Awards με τάσεις εξωστρέφειας

Τα Hotel Design Awards, προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που κατέχει το 100% Hotel Show στην Κατασκευή και την Ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα από Ελλάδα και Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος, τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του Ελληνικού ξενοδοχειακού Design στο εξωτερικό, ως ισχυρό τουριστικό συγκριτικό πλεονέκτημα. 


5. Διαγωνισμός Καλύτερου Περιπτέρου

Με την υψηλή αισθητική να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show, και τους Εκθέτες να ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους συμμετοχές, η Έκθεση καθιερώνει πλέον το 'Διαγωνισμό Καλύτερου Περιπτέρου', ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά την πρώτη του εφαρμογή το 2016. Η μαζική συμμετοχή του κοινού αλλά και οι υψηλών προδιαγραφών συμμετοχές των εκθετών, σηματοδοτούν μια νέα εποχή στα ελληνικά εκθεσιακά δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη των εκθεσιακών διοργανώσεων αλλά και της εμπειρίας του επισκέπτη.
 

6. Εκθέτες που αφορούν πραγματικά τον ξενοδόχο!

 Το ειδικό τμήμα του 100% Hotel Show, επιλέγει πλέον τις καλύτερες εταιρείες προϊόντων και υπηρεσιών για ξενοδοχεία, δημιουργώντας ευκαιρίες ανάπτυξης για τους επισκέπτες ξενοδόχους.7. Εκθεσιακή Δομή που βοηθά τον ξενοδόχο να βρει νέες λύσεις και ιδέες

Η έκθεση αναβαθμίζει τη λογική της, δημιουργώντας ενότητες σύμφωνα με τον τρόπο ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Ο Ξενοδόχος επισκέπτεται κάθε ενότητα, βρίσκοντας συγκεντρωμένες όλες τις λύσεις ανά τομέα.


8. Το δημοφιλέστερο Networking event του Τουρισμού

Το VIP Opening Party αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του 100% Hotel Show, αφού, αντικαθιστώντας τις κλασικές τελετές εγκαινίων, κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα από τα πλέον επιτυχημένα Networking Events του ξενοδοχειακού κλάδου. Το VIP Opening Party διοργανώνεται την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, μετατρέποντας την έκθεση σε ένα Business Networking Event. Οι επιλεγμένοι προσκεκλημένοι από τον ξενοδοχειακό και τον τουριστικό κλάδο, εξασφαλίζουν μοναδικές ευκαιρίες νέων επαφών μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον. 

Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media