{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

7 Λόγοι που οι Αρχιτέκτονες θα επισκεφθούν το 100% Hotel Show που ξεκινά σε δέκα μέρες   |  Δάφνη Αντωνάκου

7 Λόγοι που οι Αρχιτέκτονες θα επισκεφθούν το 100% Hotel Show που ξεκινά σε δέκα μέρες

Ενώ μετράμε πλέον αντίστροφα για την Επίσημη Έναρξη του 100% Hotel Show 2022, σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους οι Αρχιτέκτονες αποτελούν ένα πολύ δυναμικό κομμάτι του κοινού της Έκθεσης -διαχρονικά, και ιδιαίτερα φέτος!

Στη φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό μιας Τουριστικής Μονάδας και στον ρόλο που παίζει στο τελικό αποτέλεσμα και την αποδοτικότητά της. Οι Αρχιτέκτονες που θα επισκεφθούν την Έκθεση, μπορούν να πάρουν ιδέες, να εμπνευστούν από όσα έχει ετοιμάσει η δημιουργική ομάδα του 100% Hotel Show για εκείνους, καθώς και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες ή να ανανεώσουν τις υπάρχουσες.

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι Αρχιτέκτονες έχουν σημαντικούς λόγους να επισκεφθούν την Έκθεση. Εμείς συγκεντρώσαμε επτά από αυτούς και τους παρουσιάζουμε:


1. Νέα, ιδιαίτερα και πρωτότυπα υλικά

Ενδιαφέροντα και Καινοτόμα Δομικά και Κατασκευαστικά Υλικά θα συστηθούν στο κοινό του 100% Hotel Show 2022, ενώ φυσικά θα παρουσιαστούν και οι τρόποι εφαρμογής τους. Μέσα από το section "Architecture-Build-Materials" και τα ειδικά σημεία με τίτλο "100% Selected Materials, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για υλικά και προϊόντα "αιχμής", που αφορούν την κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.


2.Special Architect Zone

Στο πρώτο τμήμα της Έκθεσης, στο section "Architecture-Build-Materials", έχει σχεδιαστεί ένας ξεχωριστός χώρος που θα φιλοξενήσει Αρχιτεκτονικά Γραφεία,
τα οποία θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με τους Επισκέπτες, παρουσιάζοντας τη σχεδιαστική τους φιλοσοφία. Επισκεφθείτε αυτό το τμήμα της Έκθεσης για να αντλήσετε έμπνευση, να αλληλεπιδράσετε, ή και να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σας στην επόμενη Διοργάνωση!


3. Interior & Exterior Design

Το ειδικό section "Interior & Exterior Design" θα εμπλουτίσει τα σχέδια των Αρχιτεκτόνων με νέες ιδέες και τάσεις σχετικά με τη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, από Υλικά και Είδη Διακόσμησης μέχρι το Landscape Design. Παράλληλα, η Ειδική Αίθουσα "100% Selected Furniture θα προσφέρει ένα Πανόραμα Επιλεγμένων Προτάσεων Επίπλωσης, για Πολυτελή Καταλύματα και Βίλες.


4. 100% Hotel Workshops

Μια ολόκληρη ημέρα από το πρόγραμμα των Workshops του 100% Hotel Show είναι αφιερωμένη στην Αρχιτεκτονική, με ιδιαίτερες παρουσιάσεις που ενδιαφέρουν τον κλάδο, όπως τα θέματα της Προσβασιμότητας, της Αρχιτεκτονικής της Στατικής και του Yacht Design. Επίσης, το Τιμώμενο Αρχιτεκτονικό Γραφείο της φετινής Διοργάνωσης θα μοιραστεί με το κοινό συμπεράσματα από την πλούσια πορεία του, αλλά και τις τάσεις που διαμορφώνονται στη Σχεδίαση Χώρων Φιλοξενίας


5. 100% Hotel Design Awards

Κάθε χρόνο, τα 100% Hotel Design Awards παρουσιάζουν πρόσφατα υλοποιημένα (ή και μη υλοποιημένα) Ξενοδοχειακά Έργα τα οποία ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους Αρχιτέκτονες ως Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός στην Πράξη. Επιπλέον, η λαμπερή Τελετή Απονομής στην οποία θα βραβευθούν τα επικρατέστερα από αυτά, αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία γιορτή της ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής, προσκαλώντας Αρχιτέκτονες και Interior Designers να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής.

6. Out of the Box … In a Box

Φέτος, για πρώτη φορά, διενεργήθηκε ένας Διαγωνισμός Ανάδειξης Αντισυμβατικών ιδεών, που αφορούν Ξενοδοχειακούς Χώρους ή Ειδικές Κατασκευές. Ο Διαγωνισμός με θέμα Out of the Box … In a Box αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους Αρχιτέκτονες, ώστε να δουν προτάσεις σχεδιασμού που μπορούν να χαρακτηριστούν εναλλακτικές ή και αναπάντεχες, να εμπνευστούν από αυτές, ή ακόμα και να βρουν στο πρόσωπο των σχεδιαστών τους, τους επόμενους συνεργάτες τους.         


7. Art & Design Gallery

Μια ακόμα καινοτομία του 100% Hotel Show 2022 είναι η Ξενοδοχειακή “Art & Design Gallery”, που θα λειτουργήσει εντός της Έκθεσης, παρουσιάζοντας προτάσεις Τέχνης & Design
που μπορούν να ενταχθούν στο περιβάλλον ενός καταλύματος. Τα ιδιαίτερα έργα που θα συμμετέχουν στην Gallery θα “συνομιλήσουν” με τους Αρχιτέκτονες, στο πλαίσιο της διαρκούς διαδικασίας για σχεδίαση Χώρων Φιλοξενίας με ιδιαίτερη ταυτότητα και υψηλή αισθητική.

Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media