{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

2 Ελληνικές Ξενοδοχειακές Προτάσεις ταξιδεύουν στο Dubai, 16-18 Σεπτεμβρίου 2018!

2 Ελληνικές Ξενοδοχειακές Προτάσεις ταξιδεύουν στο Dubai, 16-18 Σεπτεμβρίου 2018!

Η περιφέρεια Αττικής και το Enterprise Greece ταξιδεύουν, μαζί με 15 Ελληνικές επιχειρήσεις, στην σημαντικότερη ξενοδοχειακή έκθεση του Dubai, την The Hotel Show Dubai, με την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show.

Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει την ενεργή υποστήριξη της εξωστρέφειας και σε συνεργασία με τον Enterprise Greece και την υποστήριξη της ομάδας του 100% Hotel Show, ταξιδεύει στο The Hotel Show Dubai, παρουσιάζοντας 2 ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προτάσεις στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής.

Καθώς το Design αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες εξωστρέφειας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τον χώρο του Τουρισμού, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την παρουσίαση δύο πρωτότυπων ξενοδοχειακών προτάσεων που θα ενισχύσουν την Ελληνική Εξωστρέφεια στον χώρο.

Στόχος είναι η ανάδειξη του δυναμικού των Ελλήνων Σχεδιαστών στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την παρουσίαση Υλικών και Προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.


d5e517a3003278ec873fe2ead3c58342.jpg


Τι θα παρουσιαστεί στο The Hotel Show Dubai;

Σε συνεργασία, αφ’ ενός με το διακεκριμένο Αρχιτεκτονικό Γραφείο Mastrominas Architecture (συνολικό νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ ετέρου με τον γνωστό Designer, Σωτήρη Λάζου, θα ανεγερθούν 2 πρότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban hotel, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών του Ελληνικού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Τα δύο αυτά projects θα έχουν 100% ελληνική ταυτότητα, αφού η ανέγερσή τους θα γίνει με χορηγίες Υλικών και Προϊόντων από  Παραγωγικές Επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται εντός της περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσίαση των δυο αυτών Ξενοδοχειακών Προτάσεων θα αποτελεί μια συνολική λύση για τους ξενοδόχους και επενδυτές που επισκέπτονται το The Hotel Show Dubai, ενώ οι εταιρείες- Χορηγοί Υλικών, Προϊόντων και Υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας στην Έκθεση, προκειμένου να διεξάγουν εμπορικές επαφές με τους επισκέπτες της.

Ποιος είναι ο στόχος της ενέργειας της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece;

Στόχος της συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai είναι να αναδειχθεί η Ελληνική Τεχνογνωσία στον τομέα της Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης και να ενισχυθεί η Εξωστρέφεια προς άλλες αγορές. Τόσο οι Έλληνες Σχεδιαστές όσο και οι Ελληνικές Εταιρείες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη σημαντικών έργων και στόχος του ιδιαίτερου αυτού project είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω η εξαγωγή Ελληνικών υπηρεσιών και προϊόντων στη Ξενοδοχειακή Αγορά της Μέσης Ανατολής.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της παρουσίασης των 2 Ξενοδοχειακών Προτάσεων στο Dubai, θα είναι παρόντες άλλωστε τόσο οι Σχεδιαστές των προτάσεων όσο και εκπρόσωποι των εταιρειών που χορηγήσαν την ανάπτυξή τους αλλά και η ομάδα του 100% Hotel Show που συμμετέχει στον συντονισμό και την επικοινωνία της συμμετοχής.

Ποιος είναι ο ρόλος του 100% Hotel Show;

Συνδυάζοντας τη σημαντική εμπειρία της οργανωτικής ομάδας του 100% Hotel Show σε επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ξενοδοχειακής μονάδας λόγω της πλήρους εικόνας του κλάδου, αλλά και σε επίπεδο επικοινωνιακής στρατηγικής λόγω της περσινής συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai, το 100% Hotel Show συμμετέχει ενεργά στο συντονισμό, το branding αλλά και την επικοινωνία της δράσης.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια αυτή σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να γίνουν εποικοδομητικές επαφές κατά την διάρκεια της έκθεσης που θα ενισχύσουν τις προοπτικές συνεργασιών με την Αραβική και Ασιατική Ξενοδοχειακή αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για το project, θα βρείτε στο Blog του 100% Hotel Show πριν και κατά τη διάρκεια της δράσης.

93dd727254c67c7dfb0cd610035afcd8.jpg


Δημήτρης Αντωνάκος
Διοργανωτής - Editor In Chief
Ο Δημήτρης Αντωνάκος είναι ο ιδρυτής του θεσμού του 100% Hotel Show, με όραμα τη διαρκή ανάπτυξη και στήριξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού προϊόντος. Η στενή επαφή του με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, του επιτρέπουν να επιδιώκει τη δημιουργία ενός θεσμού σύγχρονου, διαδραστικού και με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media