{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Hotel Design Awards: Σημαντικές Εξελίξεις   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

100% Hotel Design Awards: Σημαντικές Εξελίξεις

Ανακοίνωση μελών κριτικής επιτροπής και παράταση υποβολής συμμετοχών στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό 100% Hotel Design Awards

Όπως είναι ήδη γνωστό, το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό υπό τον τίτλο "100% Hotel Design Awards". Σκοπός των 100% Hotel Design Awards είναι η καθιέρωσή τους σε θεσμό που θα λειτουργεί σαν αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων της εκάστοτε έκθεσης 100% Hotel Show. Καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών των πρώτων 100% Hotel Design Awards, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα: Κριτική Επιτροπή Πολύ σημαντικά ονόματα από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής, του Τουρισμού και των Media, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της διοργάνωσης για να συμμετέχουν στην Κριτική Επιτροπή, προσδίδοντας σαφή υπεραξία στην εκδήλωση και υπογραμμίζοντας με έντονο τρόπο την ανάγκη για καθιέρωση ενός θεσμού που θα αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το καλό design στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των 100% Hotel Design Awards 2015, είναι (με αλφαβητική σειρά):

Στρατηγική συνεργασία με το Archisearch.gr

Σε ό,τι αφορά την συνολική διαδικασία των 100% Hotel Design Awards, το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ έχουν προχωρήσει σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το ηλεκτρονικό περιοδικό ARCHISEARCH.gr, το οποίο θα συμμετέχει ενεργά με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του στην επιμέλεια και την οριστική διαμόρφωση του χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Παράταση προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων

Κατόπιν της αυξημένης εκδήλωσης του ενδιαφέροντος για συμμετοχή, η οποία εντάθηκε και από τη στιγμή της δημοσιοποίησης των ονομάτων που απαρτίζουν την Κριτική Επιτροπή, καθώς και της επιθυμίας της διοργάνωσης για μια κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη παρουσίαση των αρχιτεκτονικών έργων/ προτάσεων, ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων έως τις 20/12/2014, προκειμένου τα μέλη της επιτροπής να είναι σε θέση να προβούν στην τελική επιλογή των βραβείων έως τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2015.

Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media