{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Hotel Design Awards: Διεθνής Διάσταση στην Κριτική Επιτροπή & Ρεκόρ Συμμετοχών!   |  Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού

100% Hotel Design Awards: Διεθνής Διάσταση στην Κριτική Επιτροπή & Ρεκόρ Συμμετοχών!

Τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show υποδέχονται στην Κριτική Επιτροπή υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της Αρχιτεκτονικής και του Τουρισμού από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, και αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι φετινές συμμετοχές έχουν σπάσει το περσινό ρεκόρ της διοργάνωσης, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι φέτος θα είναι η δυναμικότερη ως τώρα χρονιά, η οποία θα επισφραγίσει παράλληλα τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Το 100% Hotel Show διοργανώνει για 6η συνεχόμενη φορά τα "100% Hotel Design Awards", τα οποία έχουν αναδειχθεί ίσως στον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, με μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία να έχουν συμμετάσχει σε αυτά, ενώ όλα αυτά τα χρόνια, ξεχωριστοί συνεργάτες συμμετείχαν στην Κριτική Επιτροπή. Έχοντας πλέον εδραιωθεί ως ένα από τα δυναμικότερα ανερχόμενα events του Αρχιτεκτονικού και Ξενοδοχειακού Κλάδου και με υψηλά κάθε χρόνο standards σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της Κριτικής τους Επιτροπής με διακεκριμένους επαγγελματίες, φέτος κάνουν ένα κομβικό "άνοιγμα" υποδεχόμενα και σπουδαία διεθνή ονόματα του Design. Η απόλυτη αποδοχή και καταξίωση της εκδήλωσης είναι πλέον γεγονός καθώς, εκτός της διεθνούς της διάστασης, φέτος έσπασε και το ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 100 διαγωνιζόμενους.

Στη φετινή κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από ένα δυναμικό mix διακεκριμένων Ελλήνων επαγγελματιών του Τουρισμού και της Αρχιτεκτονικής, όπως οι Σωτήρης Τσέργας (Block 722) - Αρχιτέκτονας, Γιώργος Σπυρίδωνος (re-act) - Αρχιτέκτονας, Δημήτρης Ποτηρόπουλος (Potiropoulos+Partners) - Αρχιτέκτονας, Μαρία Παραβάντη -  Δημοσιογράφος, Γαβριήλ Παπαδιώτης (Gavriil Papadiotis-GavriiLux) - Φωτογράφος, Μιχάλης Μαυρολέων (A&M Architects) - Αρχιτέκτονας, Αλέξανδρος Καψιμάλης (Kapsimalis Architects) - Αρχιτέκτονας, έρχονται να προστεθούν και διεθνή ονόματα όπως η Daniela Fantini, CEO της γνωστής εταιρείας Fratelli Fantini Spa, αλλά και ο παγκοσμίου φήμης Αρχιτέκτονας Piero Lissoni, που με το γραφείο LISSONI ASSOCIATI Architect υποστηρίζουν για πρώτη φορά τον Θεσμό.

Η διεθνής υπόσταση της κριτικής επιτροπής έρχεται να χαράξει έναν νέο δρόμο για την εξωστρέφεια του διαγωνισμού, ενώ υπογραμμίζει τις σημαντικές ευκαιρίες που θα συναντήσουν τα Ξενοδοχεία αλλά και τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία που θα διακριθούν. Φτάνοντας στην πλέον Upgraded χρονιά των 100% Hotel Design Awards, σημαντικό θα είναι και το διαφοροποιημένο concept της Τελετής Απονομής, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο ανανεωμένο Workshop Stage της Έκθεσης, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Ποια είναι η Κριτική Επιτροπή των 100% Hotel Design Awards για το 2019;

Daniela Fantini - Fratelli Fantini Spa - CEO
Daniela Fantini - Fratelli Fantini Spa - CEO

Η Daniela Fantini είναι η CEO της εταιρείας Fratelli Fantini S.p.A. από 1982. Ανήκει στη 2η γενιά της οικογένειας, ενώ το brand ιδρύθηκε το 1947, από τους αδερφούς Giovanni Fantini, πατέρα της ίδιας, και Fino, θείο της, στην Pella της Λίμνης Orta. Η Daniela έχει βασίσει την επιχειρηματική της στρατηγική στην καινοτομία του σχεδιασμού, την τεχνολογική πρόοδο και την εικόνα, κερδίζοντας στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή μία θέση ως «εργοστάσιο ιταλικού σχεδιασμού», μια αναφορά για τον κλάδο, που αντιπροσωπεύει την αριστεία και την ιδιαιτερότητα της κατασκευής στην Ιταλία, ένα εξαιρετικό μείγμα ποιότητας, τεχνικής ακρίβειας και βιομηχανικής τεχνολογίας. Ένα από τα πλεονεκτήματα της στρατηγικής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της είναι η συνεχής συνεργασία με επαγγελματίες κατά την πάροδο του χρόνου, γεγονός που κατάφερε να δημιουργήσει μια σταθερή ομάδα, η οποία ενισχύει την επιχειρηματική ταυτότητα σε πολλά επίπεδα και λειτουργεί σύμφωνα με την γενική φιλοσοφία της εταιρείας. Όσον αφορά την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η Daniela Fantini έχει χρηματοδοτήσει τα τελευταία χρόνια σημαντικά έργα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως το "100 Fontane Fantini for Africa", την κατασκευή υδραγωγείου στο Μπουρούντι, στην περιοχή Masango, που πρόσφερε σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους σε καθαρό νερό. Έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει και να βελτιώσει την περιοχή της Λίμνης Όρτα, έχει προωθήσει ερευνητικές μελέτες για το νερό της λίμνης με το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ιταλίας και πρόσφατα άνοιξε στο Pella το «Casa Fantini Lake Time», ένα boutique ξενοδοχείο με επίκεντρο τη φιλοσοφία του "αργού ρυθμού" της λίμνης και της καλής φιλοξενίας, που είναι τόσο φυσική γι' αυτήν και χαρακτηρίζει την επιχειρηματική της προσέγγιση.


Piero Lissoni - LISSONI ASSOCIATI - Architect, Art Director & Designer
Piero Lissoni LISSONI ASSOCIATI Architect, Art Director & Designer

Με γραφεία στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, το Lissoni Studio αναπτύσσει έργα σε διεθνές επίπεδο στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού προϊόντων, του γραφικού σχεδιασμού και της εταιρικής ταυτότητας, πέραν της καλλιτεχνικής διεύθυνσης, για μια σειρά βασικών πελατών.

Με επικεφαλής τον Piero Lissoni, το Studio συνδυάζει την ποικιλία εμπειριών και δεξιοτήτων με την εξειδικευμένη προσέγγιση, που το ξεχωρίζει σε μια ποικιλία πεδίων, δημιουργώντας έναν απαράμιλλο στιλιστικό κώδικα και μια άμεσα αναγνωρίσιμη εικαστική ταυτότητα. Το έργο του Studio είναι εμπνευσμένο από μια αίσθηση αυστηρότητας και χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αρμονία, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναλογία και τη λειτουργικότητα. Ο Piero Lissoni είναι art director της Alpi, της Boffi, της De Padova, της Living Divani, της Lema, της Lualdi, της Porro και της Sanlorenzo, για τους οποίους σχεδιάζει επίσης μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πλέον ειδικούς του σύγχρονου design, έχει συνεργαστεί με πολλά διεθνή brands όπως Alessi, Antrax, B & B, Bonacina1889, Cappellini, Cassina, Cotto, Fantini, Flos, Glas Italia, Golran, Illy, Janus et Cie, Kartell, Kerakoll , Knoll, Nerosicilia, Olivari, Salvatori, Tecno, Viccarbe.


Αλέξανδρος Καψιμάλης - Kapsimalis Architects - Αρχιτέκτονας
Αλέξανδρος Καψιμάλης - Kapsimalis Architects - Αρχιτέκτονας

Ο Αλέξανδρος Καψιμάλης σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ (2003-2009) και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος MAS HOUSING του ETH Zurich (2011-2012). Από το 2012 διατηρεί το αρχιτεκτονικό γραφείο KAPSIMALIS ARCHITECTS με έδρα τη Σαντορίνη, μαζί με τη Μαριάννα Καψιμάλη. Το στούντιο έχει αναλάβει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και την υλοποίηση ιδιωτικών εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και πολιτιστικών χώρων, με ιδιαίτερες διακρίσεις στον διεθνή και ελληνικό τύπο.


Μιχάλης Μαυρολέων - A&M Architects - Αρχιτέκτονας
Μιχάλης Μαυρολέων - A&M Architects - Αρχιτέκτονας

Με σπουδές Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Μιχάλης αποφοίτησε το 1980 και συνέχισε στο Carnegie Mellon University | Institute of Building Sciences, όπου απέκτησε το «Masters of Science». Εργάστηκε στις ΗΠΑ, και στη συνέχεια, το 1983 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ίδρυσε την «THE A&M GROUP». Η βαθιά και ταυτόχρονα σφαιρική αντιμετώπιση του αρχιτεκτονικού αντικειμένου, η αστείρευτη αναζήτηση νέων τεχνολογικών “μονοπατιών” έκφρασης, η άοκνη ενημέρωσή του στα διεθνή αρχιτεκτονικά δρώμενα και η ειλικρινής αντιμετώπιση κάθε έργου ως «μοναδικού», αποτελούν για τον Μιχάλη τη βάση της επαγγελματικής του φιλοσοφίας. Καινοτόμος και διορατικός, αντιλαμβάνεται κάθε έργο σαν πρόκληση και διεκδικεί την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας μέσα από το «ομαδικό» πνεύμα. Με βαθύτατη πίστη στις αξίες, οραματίζεται το μέλλον της Α&Μ μέσα από την ώσμωση των αξιών της ελληνικής οικογένειας με την αμερικανική επαγγελματική νοοτροπία.


Γαβριήλ Παπαδιώτης - Gavriil Papadiotis-GavriiLux - Φωτογράφος
Γαβριήλ Παπαδιώτης - Gavriil Papadiotis-GavriiLux - Φωτογράφος

Ο Γαβριήλ Παπαδιώτης είναι εξειδικευμένος φωτογράφος αρχιτεκτονικού φωτισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στο Εργαστήριο Φωτοτεχνίας του ΕΜΠ, όπου και μπολιάστηκε με το μεράκι για τον φωτισμό. Συνέχισε με υποτροφία τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Λονδίνο (The Bartlett School of Architecture - UCL), όπου απέκτησε MSc in Light & Lighting, προτού εργαστεί αρχικά σαν Σχεδιαστής Αρχιτεκτονικού Φωτισμού (Light Designer) και πλέον σαν εξειδικευμένος φωτογράφος. Έχει σχεδιάσει τον φωτισμό σε πληθώρα έργων ανά τον κόσμο, από βραβευμένα ξενοδοχεία, super yachts και πολυτελείς κατοικίες, μέχρι εστιατόρια, γκαλερί και δημόσιους χώρους. Από τα έργα του στην Ελλάδα ξεχωρίζουν η επανασχεδίαση του μονίμου φωτισμού της Πλατείας Συντάγματος και ο φωτισμός του ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace. Το πάθος του για τη φωτογραφία τον οδήγησε στο να ιδρύσει την εταιρεία “GavriiLux”, η οποία με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει Φωτογραφικές και Content Creation υπηρεσίες στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και του αρχιτεκτονικού φωτισμού. Το φωτογραφικό πορτφόλιό του κοσμούν, μεταξύ άλλων, βραβευμένες φωτογραφίες του για το ξενοδοχείο Kimpton Fitzroy στο Λονδίνο (IALD Radiance Award 2019), το νέο Εθνικό Μουσείο του Κατάρ και το ξενοδοχείο Four Seasons Αstir Palace.


Μαρία Παραβάντη - GTP (Greek Travel Pages) - Δημοσιογράφος
Μαρία Παραβάντη - GTP (Greek Travel Pages) - Δημοσιογράφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο, ΗΠΑ. Έχει ολοκληρώσει σπουδές στην Ελλάδα και στην Αμερική. Εργάζεται ως δημοσιογράφος για περισσότερο από δυο δεκαετίες, καλύπτοντας θέματα για τουρισμό, ταξίδια, γαστρονομία, τέχνες, μουσική και πολιτισμό, οικονομία και χρηματιστήρια, πολιτική, υγεία και κοινωνικά θέματα για διεθνή ΜΜΕ. Έχει συνεργαστεί με το πρακτορείο Reuters, τις εφημερίδες Telegraph και Huffington Post, το περιοδικό Billboard, το Time Out Athens, την Athens News, το περιοδικό Odyssey και το SETimes.com, μεταξύ άλλων. Έχει επίσης διατελέσει ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εξωτερικών και στο γραφείο δήμαρχου Αθηναίων για διεθνή θέματα τύπου και ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως συντάκτης και δημοσιογράφος στο ειδησεογραφικό portal GTP (Greek Travel Pages)καλύπτοντας καθημερινά θέματα του τουριστικού κλάδου. 

Δημήτρης Ποτηρόπουλος - Potiropoulos + Partners - Αρχιτέκτονας
Δημήτρης Ποτηρόπουλος - Potiropoulos + Partners - Αρχιτέκτονας

Ο Δημήτρης Ποτηρόπουλος διατηρεί, σε συνεργασία με τη Λιάνα Νέλλα-Ποτηροπούλου, το γραφείο Potiropoulos+Partners. Παράλληλα αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις. Έχει διακριθεί επανειλημμένα σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και τιμηθεί με διεθνή βραβεία. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Το 2009 οι εκδόσεις Ποταμός εξέδωσαν τη μονογραφία «Ποτηρόπουλος Δ+Λ Αρχιτέκτονες», με επιλεγμένα έργα τού γραφείου, της περιόδου 1989-2009. Το 2014, στην έκδοση "Αναγνώσεις της Ελληνικής Μεταπολεμικής Αρχιτεκτονικής", το γραφείο τους συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 18 γραφεία που επέλεξε ο συγγραφέας, επιχειρώντας μια συνολική θεώρηση της αρχιτεκτονικής παραγωγής στη μεταπολεμική Ελλάδα.


Γιώργος Σπυρίδωνος - Re-Act Architects - Αρχιτέκτονας
Γιώργος Σπυρίδωνος - Re-Act Architects - Αρχιτέκτονας

Ο Γιώργος Σπυρίδωνος αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π. το 1993 και στη συνέχεια ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στο UCLA στο πρόγραμμα March II. Ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας META ΑΡXITEKTONIKH μέχρι το 2006. Από το 2007 δημιουργεί με τη Νατάσσα Δεληγιάννη το Αρχιτεκτονικό Γραφείο REACT Architects, με έδρα την Αθήνα και παράρτημα στην Πάρο στις Κυκλάδες. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς με βραβεία και διακρίσεις. Έργα του γραφείου έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Πρόσφατα η εξοχική κατοικία «ΤΗΕ HUG» βραβεύτηκε στα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ και επιλέχθηκε στα 10 διακριθέντα έργα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό PIRAN AWARDS.


Σωτήρης Τσέργας - Block 722 - Αρχιτέκτονας
Σωτήρης Τσέργας - Block 722 - Αρχιτέκτονας

Ο Σωτήρης εξασκεί την αρχιτεκτονική για περισσότερα από 15 χρόνια. Ασχολείται με μια ευρεία γκάμα ιδιωτικών projects, κατοικιών, ξενοδοχείων, εταιρικών γραφείων και καταστημάτων. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών το 2000. Στη συνέχεια, το 2005 ο Σωτήρης δημιούργησε το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο, και το 2009 συνίδρυσε το Block722 architects μαζί με την Κάτια Μαργαρίτογλου. Το Block 722 architects, με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το 2009 και χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του δημιουργικότητα και τη δέσμευση στον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας. Το γραφείο είναι ενεργό σε τομείς αρχιτεκτονικής, όπως επίσης στο interior design και τις κατασκευές μέσω του Block722+, που διαχειρίζεται μεγάλο φάσμα projects, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική ολοκλήρωση του έργου. Αξίζει να αναφερθεί πως το στούντιο βρέθηκε στη λίστα με τα 11 καλύτερα ανερχόμενα αρχιτεκτονικά γραφεία του 2016 στο Architects Directory του Wallpaper. Επιπλέον, έχει βραβευτεί για το έργο του OLEA ALL SUITE ΗΟΤEL με το Interior Design Best of Year 2018 award (Best Large Resort) στη Νέα Υόρκη, και το 100% HOTEL Awards (Best Resort, Best Reception, Best Restaurant, Best Room) στην Αθήνα. Παρουσιάστηκε ευρέως από τον Τύπο σε όλο τον κόσμο, όπως το Wallpaper*, το ELLE Décor France, το Côté Sud, το RUM και αμέτρητα έντυπα και online μέσα ενημέρωσης.



Ποιες είναι οι Κατηγορίες των 100% Hotel Design Awards για το 2019;

Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής κατηγορίες:

  • Καλύτερο Resort
  • Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο
  • Καλύτερη Βίλα
  • Καλύτερο Luxury Apartment
  • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
  • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος
  • Καλύτερο All Day Restaurant
  • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας
  • Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο

Επιπλέον, απονέμονται τρία Ειδικά Βραβεία:

  • Ειδικό βραβείο Boutique Hotel
  • Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
  • Βραβείο Κοινού
80fe61761ee4bacbe56874fd861eaa4e.jpg
Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media