{{user.name}}
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ WORKSHOPS

100% Hotel Annual Review

100% Hotel Annual Review


Το 100% Hotel Annual Review αποτελεί μια συλλεκτική, ετήσια Έκδοση σε μορφή Coffee Table Book, που συνοψίζει, καταγράφει και κωδικοποιεί τα κυριότερα τεκταινόμενα στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Αγορά, για τη χρονιά που πέρασε. Εκδόθηκε για πρώτη φορά πέρσι (2017) και από την πρώτη στιγμή απέσπασε τα θετικότερα σχόλια Ξενοδόχων, Επαγγελματιών Τουρισμού, Αρχιτεκτόνων, Designers και Διαφημιζομένων Εταιρειών. 

12714fbd9369597084f3440b2a7dca80.jpg

Σκοπός και στόχος της έκδοσης είναι να αποτελεί μια υψηλής αισθητικής πλατφόρμα συλλογής και αποτύπωσης των επιχειρηματικών δράσεων, σε ό,τι αφορά:

 • New Projects (Design & Construction/ Renovation)
 • Industry Statistics & Investments
 • Insights & Trends
 • Innovation- NewProducts
 • Industry Influencers
1ea7d5d58be09a3fc3d3f52d678ce618.jpg


Το 100% Hotel Annual Review 2018 θα εκδοθεί σε 5.000 αντίτυπα. Θα διατίθεται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατά τη διάρκεια της επόμενης Έκθεσης 100% Hotel Show. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της Έκθεσης, θα αποσταλούν 1.000 επιπλέον τεύχη, σε επιλεγμένους αποδέκτες από τις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:  

 • Ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων 4* και 5*.
 • Ιδιοκτήτες επιλεγμένων ξενώνων (κυρίως της κατηγορίας “boutique hotels”).
 • Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστικές εταιρείες που στο portfolio τους περιλαμβάνονται έργα από χώρους ξενοδοχείων ή μαζικής εστίασης.

 

Παράλληλα, όπως συνέβη και το 2017, το 100% Hotel Annual Review 2018 θα διατίθεται κατά τη διάρκεια των workshops που θα λάβουν χώρα σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς, στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour 2019.


8ad9575dfa116ce975fedcf72b405141.jpg


 • Αν είστε Αρχιτεκτονικό Γραφείο: Αξιοποιήστε το 100% Hotel Annual Review για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας. Σε περίπτωση που έχετε, εντός του 2017 ή του 2018, ολοκληρώσει κάποιο έργο Μελέτης ή/και Κατασκευής/Ανακαίνισης Ξενοδοχειακής Μονάδας, ενημερώστε μας σχετικά, εδώ.  

Εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει κατόπιν μαζί σας, προκειμένου να συνεννοηθείτε για τις λεπτομέρειες. Θα υπάρξει αξιολόγηση των προτεινόμενων έργων, προκειμένου τα έργα που θα παρουσιαστούν να ανταποκρίνονται στα υψηλά standards της νέας αυτής έκδοσης.


 •  Αν είστε Προμηθευτής Προϊόντων ή Υπηρεσιών για Ξενοδοχεία: Εφόσον κάποιο (ή κάποια) από τα Προϊόντα ή τις Υπηρεσίες που παρέχετε είναι νέο(με έναρξη διανομής εντός του 2017 ή του 2018) και θεωρείτε πως έχει χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στην αξιολόγηση περί Καινοτομίας, μη χάσετε την ευκαιρία να το εντάξετε στην κατηγορία «Innovation- New Products» του 100% Hotel Annual Review, πατώντας εδώ.

 

Εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει κατόπιν μαζί σας, προκειμένου να συνεννοηθείτε για τις λεπτομέρειες. Θα υπάρξει αξιολόγηση των προτεινόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών, ενώ όσα επιλεγούν θα δημοσιευθούν –φυσικά- χωρίς καμιά χρέωση.


 • Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο 100% Hotel Annual Review: Στις αμέσως προσεχείς ημέρες, εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε πλήρως για τη νέα έκδοση και να διερευνήσετε από κοινού τους καλύτερους τρόπους προβολής μέσα από τις σελίδες της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 9408717 ή με e-mail στο info@demand.com.gr 

Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
ΕΠΟΜΕΝΟ 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Παιανία
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 100% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση 100% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του 100% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media