{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Hospitality Online Week Q&As | Θεματική Κατηγορία: Αρχιτεκτονική & Design   |  Κωνσταντίνος Κώτσος

100% Hospitality Online Week Q&As | Θεματική Κατηγορία: Αρχιτεκτονική & Design

Ημερομηνία πραγματοποίησης: 11 Μαΐου 2020

Κατά τη διάρκεια της 100% Hospitality Online Week (που διοργανώθηκε από το 100% Hotel Show το διάστημα 11-15 Μαΐου 2020), υποβλήθηκαν, από το κοινό που την παρακολούθησε, αρκετές ερωτήσεις προς τους ομιλητές ή τους επαγγελματίες καλεσμένους -κάποιες μπόρεσαν να λάβουν άμεση απάντηση, και κάποιες άλλες όχι.
Με το tag: 100% Hospitality Online Week Q&As δημοσιεύονται απαντήσεις επί των ερωτήσεων της κάθε ημέρας, οι οποίες δεν στάθηκε εφικτό να απαντηθούν “on air”, ενώ έχει γίνει και μια επιλογή, ώστε οι ερωτήσεις που απαντώνται να είναι επίκαιρες και να μην έχουν ξεπεραστεί (ή, απαντηθεί) από την πραγματικότητα το ενδιάμεσο διάστημα.


Παρουσίαση υφασμάτων με αντιμικροβιακές ιδιότητες - Αθηνά Αργυροπούλου (εταιρεία Contract Materials by Athina Argyropoulou)


Q: Η ιδιότητα SHIELDPLUS του υφάσματος επηρεάζεται από τα πλυσίματα; 

A: Η αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων υφασμάτων έχει δοκιμαστεί για συνεχή απόδοση μετά από πολλαπλές πλύσεις και χρόνια χρήση.


Q: Τα υφάσματα που διαθέτουν αντιμικροβιακές ιδιότητες, τι αντοχή έχουν σε τριβές και χρήση outdoor, και κατά πόσο είναι βραδυφλεγή;

A: Ο οίκος Panaz διαθέτει μεγάλη συλλογή υφασμάτων με αντιμικροβιακή ιδιότητα. Επιπλέον είναι βραδύκαυστα, έχοντας πολλές ποιότητες με την ένδειξη IMO, η οποία είναι απαραίτητη για τη Ναυτιλία:

  • Δερματίνες για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με τριβές Martindale έως και   750.000.

  • Βραδυφλεγή υφάσματα για εσωτερική χρήση, με τριβές Martindale έως και 130.000.

  • Υφάσματα για κουρτίνες, κουβερλί και διακοσμητικά μαξιλάρια.


Q: Σε σχέση με τα κλασσικά υφάσματα, πόσο πιο γρήγορα εξουδετερώνεται ο ιός;

A: Ο οίκος Panaz προχώρησε σε εργαστηριακά tests, τα οποία επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων υφασμάτων, εναντίον και αυτής της κατηγορίας ιών. Συγκεκριμένα, τα tests έδειξαν ότι, εντός 1 ώρας από τη στιγμή της επαφής του ιού με το ύφασμα, το ποσοστό παρουσίας μειώθηκε κατά 92.8%!


Q: Τα υφάσματα είναι κατάλληλα για επαγγελματική (εσωτερική/εξωτερική) χρήση, και πώς πρέπει να πλένονται; 

A: Τα υφάσματα του οίκου Panaz είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Για εξωτερικούς χώρους κατάλληλες είναι οι δερματίνες, με τριβές Martindale έως και 750.000, οι οποίες καθαρίζονται τοπικά με πανάκι microfibre και δροσερό νερό, ενώ τα υφάσματα εσωτερικού χώρου με τριβές Martindale έως και 130.000, πάλι καθαρίζονται τοπικά με πανάκι microfibre και δροσερό νερό. Τα υπόλοιπα υφάσματα πλένονται στους 30-60 βαθμούς, αναλόγως το ύφασμα και τη χρήση του (υπάρχουν οδηγίες πλύσης για κάθε τύπο υφάσματος).


Q: Τι ύφασμα μας προτείνετε για τα κουβερλί/παπλωματάκια four seasons;

A: Κατόπιν επικοινωνίας μας με τον οίκο Panaz, μπορούμε να προτείνουμε την αντιμικροβιακή βάση 093 satin look (στην οποία μπορεί να τυπωθεί σχέδιο της επιλογής σας) ως κατάλληλη για διακοσμητικές κουρτίνες, διαχωριστικές κουρτίνες, κουβερλί και διακοσμητικά μαξιλάρια.


Q: Εάν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε υφάσματα αντιμικροβιακά, τι μπορούμε να κάνουμε με τα δικά μας -υπάρχοντα- υφάσματα, όπως για παράδειγμα τα σεντόνια; Εάν πλυθούν στους 60 βαθμούς δεν καθαρίζονται;

A: Ο οίκος Panaz αναγνωρίζει ότι πολλοί επαγγελματικοί χώροι είναι ήδη εξοπλισμένοι με υφάσματα χωρίς αντιμικροβιακή ιδιότητα, τα οποία είναι δύσκολο να αντικατασταθούν άμεσα, και για τον λόγο αυτόν δημιούργησε ένα ειδικό σύστημα καθαρισμού & παρατεταμένης απολύμανσης μεγάλης διάρκειας. Τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης Shield Plus ™ ελέγχονται και εγκρίνονται ενάντια σε επιβλαβή βακτήρια, ιούς, μούχλα με υπολειμματική δράση άνω των 90 ημερών, και παρέχουν προστασία, απολύμανση και πλύση.

 


Παρουσίαση νέων προστατευτικών επιφανειών INOMO - Βίβιαν Παράσχου (εταιρεία Inomo Design)


Q: Πού γίνεται η παραγωγή;

A: H παραγωγή γίνεται στην έδρα της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και γραφεία στην Αθήνα, όπου μπορεί όποιος θέλει να απευθυνθεί για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες.

 


Παρουσίαση προτάσεων από interior designer - Μαίρη Σφυράκη (εταιρεία Atnconstructions)


Q: Τι εννοείτε με τον όρο «φυσική ύλη»;

A: Για την ακρίβεια, μιλάω για φυσικά υλικά, όπως ξύλο, κεραμικά αντικείμενα, λινά υφάσματα κτλ., και γενικότερα λιγότερο χημικά και συνθετικά επεξεργασμένα υλικά.


Q: Για επαύλεις, που είναι πιο ιδιωτικός τρόπος διακοπών, τι θα προτείνατε;

A: Για τις επαύλεις, ενδεχομένως, είναι πιο εύκολη η προσαρμογή στην αλλαγή. Είναι περισσότερο ελεγχόμενες οι κινήσεις. Οι κινήσεις αυτές περιλαμβάνουν:

Πρωτίστως, απολύμανση όλων των χώρων και απομάκρυνση επαναχρησιμοποιούμενων αντικειμένων. Οτιδήποτε χρησιμοποιείται από τους επισκέπτες, δεν πρέπει να παραμένει στον χώρο, χωρίς να έχει προηγηθεί η απολύμανσή του. 

Επίσης, περιθώριο χρονικών διαστημάτων 24+ ωρών ανάμεσα στις αναχωρήσεις και τις νέες αφίξεις.

Τέλος, αντικατάσταση επίπλων, καθισμάτων, επιφανειών, που δεν έχουν δυνατότητα απολύμανσης.


Q: Εφόσον αναφερόμαστε στους εξωτερικούς χώρους, θα μπορούσατε να τοποθετηθείτε όσον αφορά τη διαμόρφωση των beach bar, που θα μας απασχολήσει κυρίως αυτόν τον μήνα, καθώς «βιάζονται» να ανοίξουν στις αρχές Ιουνίου;

A: Η λέξη-κλειδί είναι η απόσταση. Συνεπώς, η διάταξη των χώρων όπου συνωστίζεται το κοινό, ακολουθεί τους κανόνες της αποσυμφόρησης.

Στη συνέχεια, μειώνουμε τον μέσο όρο ατόμων σε πρόσβαση και παραμονή σε λειτουργίες όπως το ντους, ενώ παράλληλα αυξάνουμε τα σποτς-ντουζιέρες.

Ακόμη, δημιουργούμε περισσότερους και φαρδύτερους διαδρόμους κίνησης, τοποθετούμε σε καίρια σημεία (όπως ο πάγκος του bar) αντισηπτικά, χρησιμοποιούμε ποτήρια και σκεύη μίας χρήσης, τοποθετημένα σε κλειστές συσκευασίες.


Q: Κατά τη διάρκεια του service στο bar, επιτρέπεται να υπάρχουν πελάτες καθήμενοι πέριξ;

A: Κατά τη γνώμη μου, όχι! Ο πάγκος του bar θα πρέπει να αφιερωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία και το take away.

Κωνσταντίνος Κώτσος
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας της εταιρείας Demand Fairs & Media. Ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας και οργάνωσης του 100% Hotel Show. Ασχολείται με θέματα τουρισμού, design, τέχνης, τεχνολογίας υλικών και ό,τι άλλο δίνει απαντήσεις στις απορίες του.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media