{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Broadcasting | Το Πλαίσιο Συζητήσεων του 100% Tourism Destinations   |  Δημήτρης Αντωνάκος

100% Broadcasting | Το Πλαίσιο Συζητήσεων του 100% Tourism Destinations

Με υπεύθυνο εκπομπής τον Δημήτρη Αντωνάκο, ιδρυτή του 100% Hotel Show, και με την επιμέλεια του Δημήτρη Βασιλείου της Ομάδας Flatod, που παρέχει την τεχνική υποστήριξη, δημιουργείται μια σειρά web-εκπομπών με θέμα τον Τουρισμό και τη “Νέα Κανονικότητα” - στην εποχή του covid-19 και μετά.

Στην εποχή του κορωνοϊού, οι προκλήσεις δεν είναι μόνο υγειονομικού χαρακτήρα αλλά και, κυρίως, διανομής του τουριστικού προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι το τοπίο είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς ούτε όλοι οι Προορισμοί, ούτε οι ανωδομές ούτε τα μεταφορικά μέσα είναι πλήρως διαθέσιμα.

Οι Προορισμοί και η συνολική διαθεσιμότητά τους (υγειονομικά, αεροπορικά, επικοινωνιακά κλπ.) μπαίνουν έτσι στο κέντρο της συζήτησης. Η θεματολογία του Τουρισμού καλύπτει πλέον όχι μόνο τις “χάρες” των Προορισμών, αλλά και τα βασικά τους “γονιδιακά” χαρακτηριστικά, την τοπική «Ποιότητα Ζωής» και γενικά μια εικόνα «Φυσικής Υγείας» αλλά και «νοικοκυροσύνης», ένα συνολικό “Ευ ζην”. Η νέα εποχή του Τουρισμού ταυτίζεται τελικά, στο μυαλό των περισσότερων πιθανών τουριστών, ακόμη περισσότερο με  μια εικόνα που παραπέμπει σε “Βιωσιμότητα” όχι μόνο σε σχέση με τις διακοπές των Τουριστών αλλά και με τη “Νέα Κανονικότητα” των ντόπιων. Αξίζει να προστεθεί σε όλα αυτά ότι είναι πλέον συμφωνημένο διεθνώς ότι κανένα φάρμακο και κανένα εμβόλιο ΔΕΝ θα επιστρέψει «αυτόματα» την “κανονικότητα” του Τουρισμού στην προ-Covid εποχή!! Για να γίνει αυτό (αν γίνει) θα χρειαστεί καιρός.

Επιπλέον, σε καμιά χώρα δεν είναι συγκεντρωμένα τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας, μιας κυρίως ηπειρωτικής χώρας, παγκόσμια δύναμη στο Κλάδο του τουρισμού, με πολλούς αυτόνομους (γεωγραφικά) Προορισμούς (κυρίως νησιά), αλλά και τόση εξάρτηση από την τουριστική βιομηχανία.

Κάθε Πέμπτη, οι δυο “οικοδεσπότες” συνομιλούν με σημαντικούς καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από δύο βασικούς χώρους:

α) Από το εθνικό/διεθνές επίπεδο, ειδικοί διαφορετικών ειδικοτήτων και λήπτες αποφάσεων συζητούν τις τάσεις στον Τουρισμό και τις διάφορες μορφές του στην Ελλάδα και διεθνώς, ειδικά σε σχέση με τις εξελίξεις στις Μεταφορές, την Υγεία (Εμβόλια, Ανοσοποιητικό κλπ.), το Περιβάλλον/Αειφορία, την Τεχνολογία κοκ.

β) Από το περιφερειακό επίπεδο, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων εξετάζουν τις τοπικές/θεματικές προτεραιότητες και “αντοχές”, ειδικά σε σχέση με την “ευαισθησία” των τοπικών παραμέτρων στις διεθνείς εξελίξεις.

Το πεδίο διερεύνησης είναι οι πολύπλοκες προκλήσεις της νέας “κανονικότητας” και το πώς αυτή θα επηρεάσει το Τουριστικό μας μοντέλο, τους ελληνικούς Προορισμούς και τις ανάγκες διαχείρισης και προβολής τους.

Δημήτρης Αντωνάκος
Διοργανωτής - Editor In Chief
Ο Δημήτρης Αντωνάκος είναι ο ιδρυτής του θεσμού του 100% Hotel Show, με όραμα τη διαρκή ανάπτυξη και στήριξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού προϊόντος. Η στενή επαφή του με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, του επιτρέπουν να επιδιώκει τη δημιουργία ενός θεσμού σύγχρονου, διαδραστικού και με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media