{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
Η PREMIUM
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ
& VILLA
OWNERS
18>21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2022
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΑ WORKSHOPS
ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

10 Λόγοι που Ξενοδόχοι, Villa Owners και Επαγγελματίες Τουρισμού θα επισκεφθούν το 100% Hotel Show που ξεκινά σε 10 μέρες   |  Δάφνη Αντωνάκου

10 Λόγοι που Ξενοδόχοι, Villa Owners και Επαγγελματίες Τουρισμού θα επισκεφθούν το 100% Hotel Show που ξεκινά σε 10 μέρες

Μετρώντας αντίστροφα για την Επίσημη Έναρξη του φετινού, επετειακού 100% Hotel Show, σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους οι Ξενοδόχοι, οι Villa Owners και οι Επαγγελματίες Τουρισμού ανήκουν στο πιο δυναμικό κοινό της Έκθεσης.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστικά σεζόν, και ενώ ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη, το 100% Hotel Show 2022 έχει σχεδιάσει μια διαφορετική, αναβαθμισμένη και “πλούσια” διοργάνωση για να ενισχύσει τον ξενοδοχειακό κλάδο σε αυτή τη διαδικασία. Καθώς οι προκλήσεις για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου -σχεδιαστικά και εμπορικά- Καταλύματος, είναι πολυεπίπεδες, η φετινή διοργάνωση αντίστοιχα προσφέρει πολλαπλά ερεθίσματα, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα σχεδιασμού, κατασκευής και λειτουργίας μιας Μονάδας.


Τι θα δει ένας Ξενοδόχος που θα επισκεφθεί την Έκθεση 100% Hotel Show 2022


1. Ειδικό Τμήμα για την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη

Με την επενδυτική δραστηριότητα στον Τουριστικό Κλάδο να έχει ενταθεί ιδιαίτερα, και ενόψει του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου, το 100% Hotel Show έχει ενσωματώσει μια ειδική ενότητα με τίτλο “100% Hotel Development, παρουσιάζοντας Προϊόντα και Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Ξενοδοχείων. Στο section "Architecture-Build-Materials, στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, οι Ξενοδόχοι θα ενημερωθούν για Λύσεις που εκτείνονται από τη Χρηματοδότηση και τον Προγραμματισμό, μέχρι την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και την Υλοποίηση της Επένδυσης.


2. Ειδική Καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο”

Οι Ξενοδόχοι θα μπορούν να λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση για Αρχιτεκτονικές Προτάσεις, Καινοτόμα Δομικά ΥλικάΚατασκευαστικές Λύσεις και Ιδέες Διακόσμησης, από εταιρείες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, και θα βρίσκονται στην Έκθεση στα sections Architecture-Build-Materials και "Interior & Exterior Design".


4. 100% Hotel Workshops

Στα φετινά Workshops δίνεται έμφαση στην άμεση εκπαίδευση των Ξενοδόχων μέσα από στοχευμένες θεματικές, που θα τους μεταφέρουν όλες τις σύγχρονες Τάσεις του κλάδου του Τουρισμού, θα προσφέρουν Λύσεις για τις εξελισσόμενες ανάγκες τους και θα παρουσιάσουν Προτάσεις για τη βέλτιστη λειτουργία της Μονάδας τους. Παράλληλα, μέσα από επίκαιρα case studies, θα ανακαλύψουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με πρακτική εφαρμογή.


5. 100% Hotel Design Awards

Κάθε χρόνο, τα 100% Hotel Design Awards παρουσιάζουν πρόσφατα υλοποιημένα (ή και μη υλοποιημένα) ξενοδοχειακά έργα τα οποία ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους Ξενοδόχους που βρίσκονται στη διαδικασία σχεδιασμού ή ανακαίνισης του Καταλύματός τους.  Επιπλέον, οι Επαγγελματίες του Τουρισμού μπορούν να παρακολουθήσουν τη λαμπερή Τελετή Απονομής στην οποία θα βραβευθούν τα επικρατέστερα από αυτά, συμμετέχοντας έτσι στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής.


6. Out of the Box Προτάσεις Σχεδιασμού

Φέτος, για πρώτη φορά, διενεργήθηκε ένας Διαγωνισμός Ανάδειξης Αντισυμβατικών ιδεών, που αφορούν Ξενοδοχειακούς Χώρους ή Ειδικές Κατασκευές. Ο Διαγωνισμός με θέμα Out of the Box … In a Box περιλαμβάνει προτάσεις “εναλλακτικές”, έως και αναπάντεχες, που όμως μπορούν να εμπνεύσουν τους Επαγγελματίες του Τουρισμού, και ως εκ τούτου να συμβάλουν στη δημιουργία Μοναδικής Ταυτότητας για την Ξενοδοχειακή τους Μονάδα.


7. On Board Hospitality

Ειδικό τμήμα που απευθύνεται στην Εν Πλω Φιλοξενία αναπτύσσεται στο 100% Hotel Show, στο πλαίσιο της Ειδικής Ενότητας Real Luxury Hospitality που παρουσιάζεται στη φετινή διοργάνωση. Yacht Designers, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Σκαφών, καθώς και Εταιρείες Διαχείρισης Σκαφών, θα βρίσκονται σε ένα ξεχωριστό τμήμα της Έκθεσης για να προσφέρουν ενημέρωση στους Ξενοδόχους για όλο το φάσμα του Yacht Design & Experience, και για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στο συνολικό εγχώριο τουριστικό προϊόν.


8. Art & Design Gallery

Μια ακόμα καινοτομία του 100% Hotel Show 2022 είναι η Ξενοδοχειακή “Art & Design Gallery”, που θα λειτουργήσει εντός της Έκθεσης, παρουσιάζοντας προτάσεις Τέχνης & Design που μπορούν να ενταχθούν στο περιβάλλον ενός καταλύματος. Οι Ξενοδόχοι και οι Villa Owners θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα εκθέματα της “Art & Design Gallery”, να “φανταστούν” τη Μονάδα τους να ανεβαίνει πολλά επίπεδα, και στην αισθητική αλλά και στις βαθμολογίες που θα λάβουν από τους φιλοξενούμενούς τους.


9. Special Architect Zone

Στο πρώτο τμήμα της Έκθεσης, στο section "Architecture-Build-Materials", έχει σχεδιαστεί ένας ξεχωριστός χώρος που θα φιλοξενήσει Αρχιτεκτονικά Γραφεία, τα οποία θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με τους Ξενοδόχους & Villa Owners, παρουσιάζοντας Ολοκληρωμένες Προτάσεις Ξενοδοχειακών Χώρων ή προσφέροντας προσωποποιημένες Ιδέες και Λύσεις.


10. Προσωπικά Ραντεβού με Εκθέτες

Για ακόμα μια χρονιά, το 100% Hotel Show δίνει τη δυνατότητα στους Επαγγελματίες Τουρισμού να επικοινωνήσουν προσωπικά με τους Εκθέτες μέσω προκαθορισμένων Ραντεβού, ώστε να αξιοποιήσουν την επίσκεψή τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο, πραγματοποιώντας όσες συναντήσεις επιθυμούν, μέσα στον χώρο της έκθεσης, σε σύντομο χρόνο.

Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media