{{user.name}}
REGISTER AS VISITOR TAKE PART IN THE WORKSHOPS

Online Revenue Debate 2020: Ποιες θα είναι οι αποδοτικότερες πηγές Online revenue για τα ξενοδοχεία το 2020, και πώς να διαχειριστείτε τον ανταγωνισμό από τα OTAs


16/11/2019

15:30 - 17:00

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here

Με τα κανάλια πωλήσεων των ξενοδοχείων να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, το revenue management γίνεται μια πιο συνθέτη και απαιτητική διαδικασία. Η OTA Insight, το κορυφαίο brand με online ξενοδοχειακά εργαλεία πωλήσεων, σε συνεργασία με ένα από τα δυναμικότερα booking engines, την BookOnlineNow, θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο debate, συζητώντας έξυπνες λύσεις και ιδέες για την αύξηση του online revenue των ξενοδοχείων, τόσο μέσω του Booking Engine όσο και μέσω των OTAs, που εξελίσσουν δυναμικά τα μοντέλα τους.

Το Workshop ήδη Sold Out! Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε email στο info@hotelshow.gr έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στην ειδική waiting list. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε απευθείας στο ειδικό Workshop Registration Desk στο 100% Hotel Show.

TOPIC 1

Πώς διαμορφώνονται οι νέες συνθήκες στον χώρο των OTAs και ποια είναι η σημασία τους στο επιτυχημένο πλάνο online πωλήσεων ενός ξενοδοχείου

  

TOPIC 2

Ποια είναι τα σύγχρονα online εργαλεία για την παρακολούθηση του Revenue του ξενοδοχείου σας, και με ποιον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τις άμεσες κρατήσεις στο booking engine του ξενοδοχείου σας από το δικό σας website

   

TOPIC 3

Πώς να διατηρήσετε μια σωστή ισορροπία μεταξύ του Booking Engine σας, των OTAs και των νέων καναλιών διανομής, και με ποιον τρόπο να διαχειριστείτε καλύτερα τη διαθεσιμότητά σας μέσω του booking engine αλλά και του channel manager σας

   

TOPIC 4

Millennials: πώς ο σχεδιασμός των ξενοδοχείων θα επηρεάσει τις κρατήσεις στο μέλλον

WORKSHOP EXPERTS BY

0a524eec0e390e460d7e319cce27ba7e.jpg

       573b5634efeef5c6b5612cc8963c1480.jpg

510a789819afa2007f4fee4d63f19d06.jpg


OTA INSIGHT

Από το ξεκίνημα της εταιρείας το 2012, το όραμά της είναι να προσφέρει φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία εσόδων και να γίνει παγκόσμια πρωτοπόρος στο data intelligence του ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι τρεις ιδρυτές δημιούργησαν την OTA Insight, με αποστολή να βοηθήσουν τους ξενοδόχους να απεικονίσουν και να μοχλεύσουν τα στοιχεία τους. Χρόνια διαρκούς εξέλιξης και συνεργασίας με ξενοδοχειακούς συνεργάτες, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εύχρηστης, διαδραστικής πλατφόρμας πληροφοριών.

Από τότε μέχρι σήμερα, η OTA Insight έχει κερδίσει πολλά βραβεία στον ξενοδοχειακό χώρο και έχει εξελιχθεί στην επιλεγμένη λύση περισσοτέρων από 50,000 ανεξάρτητων, τοπικών, ή αλυσίδων ξενοδοχείων σε 168 χώρες με τη στήριξη 200+ εξαίρετων εργαζομένων.

BOOKONLINENOW

Η BookOnlineNow είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού (Software House), με εξειδίκευση στον Τουρισμό και συγκεκριμένα σε συστήματα Online Κρατήσεων και Online Distribution για Ξενοδοχεία. 

Ιδρύθηκε το 2009 με έδρα την Αθήνα και έχει καταφέρει να επεκταθεί αναπτύσσοντας ένα πελατολόγιο με περισσότερα από 3500 ξενοδοχεία σε 50+ χώρες σε όλο τον κόσμο και γραφεία εκτός Ελλάδας, σε Αμερική, Βραζιλία, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ευρώπη, Αφρική και Τουρκία.

REVIVAL

Το ταξίδι της Revival ξεκίνησε το 1998. Μέσα στις δεκαετίες, η Revival κατόρθωσε να χαράξει μία μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στον χώρο της ελληνικής αγοράς, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα σε όλα τα επίπεδα. 

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Revival επενδύει στις σχέσεις της με τους ανθρώπους παραμένοντας πάντα δίπλα τους.

HOTEL AVAILABILITIES

Το HotelAvailabilities Channel Manager είναι προϊόν ενδελεχούς έρευνας και μακράς εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και το e-Business, που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά το οποία έχουν προτείνει οι ιδιοκτήτες, τα οποία καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες, για ένα εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει να διαχειριστούν με τον ευκολότερο τρόπο την online αγορά. Το Ελληνικό channel manager 'HotelAvailabilities' είναι μια cloud πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει τους Ξενοδόχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο των τιμών των δωματίων, των διαθεσιμοτήτων και των περιορισμών, σε όλα τα online κανάλια πωλήσεων που συνεργάζονται. 

To Channel Manager HotelAvailabilities επιτρέπει στους Ξενοδόχους να παρακολουθούν τις επιδόσεις και τις κρατήσεις του καναλιού, αλλά και της παραγωγικότητας με τη σύνδεση των καλύτερων online καναλιών, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις και τα δυνητικά έσοδα του. 


WORKSHOP CURATOR

2e868001bdb00a3bd9800bd9e7d8834b.jpg


Το Workshop ήδη Sold Out! Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε email στο info@hotelshow.gr έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στην ειδική waiting list. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε απευθείας στο ειδικό Workshop Registration Desk στο 100% Hotel Show.

NEXT 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Paiania
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

YOUR REGISTRATION AT 100% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in 100% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with 100% Hotel Show news by following us on Social Media: