{{user.name}}
REGISTER AS VISITOR TAKE PART IN THE WORKSHOPS

New Markets for Greek Hotels: Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας


16/11/2019

12:00 - 13:30

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here

Με δεδομένη τη δυναμική εξέλιξη της τουριστικής ζήτησης, το εκ φύσεως δυναμικό awareness της χώρας μας αλλά και τον νέο ρόλο του ξενοδόχου στην επικοινωνιακή στρατηγική, η εύρεση νέων αγορών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του εκάστοτε προορισμού. Σε αυτό το ιδιαίτερο Workshop, παρουσιάζονται νέες ιδέες αγορών στόχευσης αλλά και πρακτικές διατήρησης και ανάπτυξης των υπαρχόντων αγορών. Θα αναλύσουμε πώς γίνεται να διεκδικήσουμε μερίδιο αγοράς πέρα από τη γεωγραφική στόχευση, ενώ θα αναλυθούν οι αναζητήσεις των ταξιδιωτών σε σχέση με την Ελλάδα, που δείχνουν την παγκόσμια τάση. 


Το Masterclass για τις Νέες Αγορές για το Σάββατο είναι ήδη Sold Out!

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε email στο info@hotelshow.gr έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στην ειδική waiting list.


TOPIC 1

Ποιες νέες αγορές δείχνουν ανοδική ζήτηση για την Ελλάδα, και με ποιον τρόπο μπορεί ο ξενοδόχος να διεκδικήσει σχετικό μερίδιο αγοράς μέσα από τη στρατηγική προώθησή του

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό, με ολοένα και περισσότερες χώρες να εμφανίζουν αυξητικά νούμερα στις αφίξεις. Είναι σημαντικό να αναλυθεί το ποιες χώρες εμφανίζουν σημάδια αύξησης της ζήτησης και το πώς ο ξενοδόχος μπορεί να προσεγγίσει τις αγορές αυτές.

TOPIC 2

Εκτός από τη γεωγραφική στόχευση, πώς μπορεί ο ξενοδόχος να συμβάλει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων αγορών με υψηλότερη ποιότητα αλλά και μεγαλύτερο ταξιδιωτικό budget

Κάνοντας έρευνα στις αναζητήσεις των ταξιδιωτών στην Google, είναι σαφές ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στον θεματικό τουρισμό, αφού οι ταξιδιώτες ψάχνουν διαρκώς πιο εξειδικευμένα keywords. Στο συγκεκριμένο session θα γίνει ανάλυση της υπάρχουσας τάσης και θα υπογραμμιστούν οι ευκαιρίες που οι ξενοδόχοι μπορούν να αξιοποιήσουν για την ενίσχυση των πωλήσεών τους.

TOPIC 3

Γιατί πρέπει να γίνεται διαρκής επένδυση στις «ήδη κατακτημένες» αγορές και πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ζήτηση αξιοποιώντας τα υπάρχοντα κοινά τους

Η Ελλάδα έχει έναν σημαντικό αριθμό πιστών αγορών που παραδοσιακά επενδύουν στην χώρα, έχοντας πλέον μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης. Ωστόσο, με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, η ανάγκη για συνεχή επένδυση στη σχέση αυξάνει, και στο session αυτό θα αναλυθούν τρόποι ενίσχυσης της σταθερής σχέσης των ξενοδόχων με τις κατακτημένες αγορές.

WORKSHOP EXPERTS BY

540d508673b746b8f90ce81b0acc6f2c.jpg
7f3f263e5f566107b5efdbafe05220b8.jpg    
27f330e39675dff70ac32261472b5298.jpg

HOTELISING 

Η Hotelising είναι μια δυναμική εταιρία διαχείρισης πωλήσεων ξενοδοχείων, που ειδικεύεται στην αύξηση των εσόδων τους. 

Δημιουργώντας από το μηδέν στρατηγικές πωλήσεων για ξενοδοχεία, πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά οικονομικά αποτελέσματα, πάντα με γνώμονα το χαρακτήρα, το μέγεθος και τη δυναμική του κάθε ξενοδοχείου. 

Με την υποστήριξη εργαλείων revenue management και την παρακολούθηση ιστορικών στατιστικών στοιχείων, καθορίζουμε τις σωστές τιμές και πετυχαίνουμε τη μέγιστη δυνατή κερδοφορία. Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις στο hotel revenue management και καταφέρνουμε να μεγιστοποιούμε τα έσοδα του ξενοδοχείου, μειώνοντας σταδιακά τις προμήθειες των OTA’s.

ABOUTHOTELIER

H Abouthotelier, είναι η μόνη εταιρεία Digital Marketing καταλυμάτων η οποία αναπτύσσει δικές της μεθόδους και λογισμικό με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων μεθόδων στόχευσης των direct (απευθείας) κρατήσεων, καλύπτοντας έτσι όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης - μετατροπής κρατήσεων. 

Με βάση τις ειδικές γνώσεις του τουρισμού και με εξειδίκευση στον τομέα της φιλοξενίας, δημιουργήσαμε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες για τη σωστή διαχείριση καταλυμάτων, δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας. Αυτή η γνώση είναι ανεκτίμητη καθώς ενσωματώνεται στην αρχιτεκτονική και στη λειτουργική μοναδικότητα των προϊόντων της AboutHotelier. Η εμπειρία μας σε όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου είναι αυτό που μας βοηθά να κάνουμε τα κατάλληλα βήματα για να προωθήσουμε την επιχείρησή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

REVIT UP

Hotel Revenue Management & Digital Marketing by EyeWide & Plarino

Revit Up: H ολιστική προσέγγιση που απαιτεί το έντονα ανταγωνιστικό και δραστικά  μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Μέσα από τον ουσιαστικό συντονισμό όλων των καναλιών εσόδων στο  ξενοδοχείο σας, την εναρμόνιση της κουλτούρας της ομάδας σας προς ένα κοινό στόχο, την βελτίωση της κερδοφορίας, η Revit Up  έρχεται να «ανεβάσει ταχύτητες».


WORKSHOP CURATOR

2e868001bdb00a3bd9800bd9e7d8834b.jpg


Το Masterclass για τις Νέες Αγορές για το Σάββατο είναι ήδη Sold Out! Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε email στο info@hotelshow.gr έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στην ειδική waiting list.

NEXT 100% HOTEL SHOW
{{exhibition.humandate}}
MEC Paiania
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT 100% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in 100% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with 100% Hotel Show news by following us on Social Media: