{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
18>20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2023
MEC
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

21/11/2022

10:30 - 11:30

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here

Προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία: Ο ρόλος κλειδί του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Design για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο ξενοδοχείο

Το 100% Hotel Show διοργανώνει μια σειρά από Workshops με κορυφαίους ομιλητές, με στόχο να πληροφορήσει το Ξενοδοχειακό κοινό του.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Workshop με θέμα: "Προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία: Ο ρόλος κλειδί του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Design για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο ξενοδοχείο"!

Στόχος του workshop είναι να επεξηγηθούν τα σημεία κλειδιά στον σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου, όσον αφορά την προσβασιμότητα αλλά και τη σημασία που έχει για τα σύγχρονα καταλύματα. 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WORKSHOP

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 21/11/2022
  • Διάρκεια: 10.30 - 11.30
  • Curator: Μυρτώ Λεωτσάκου, Studio Ice-Cream Interior Design 

Σημειώσεις:

  1. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και χρειάζεται προεγγραφή.
  2. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 9408714 ή στο info@hotelshow.gr

#MeetTheCurator| Μυρτώ Λεωτσάκου

db2d0e18aa60a24e193c8f67f47b7ea4.jpg

Στα πλαίσια των σπουδών μου στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου & τον Σχεδιασμό Αντικειμένου πραγματοποίησα την Πτυχιακή μου Εργασία που αφορούσε στον Σχεδιασμό του Περιβάλλοντος Χώρου του ΚΕΑΤ (Το ΚΕΑΤ είναι ένα σχολείο στην Καλλιθέα για παιδιά διαφόρων ηλικιών με προβλήματα όρασης, που παρέχει μία στοχευμένη εκπαίδευση για να καταστήσει τα παιδιά αυτόνομα στη ζωή τους).

Η Μελέτη της Πτυχιακής πρότεινε πραγματική χρήση του εξωτερικού χώρου, με εκπαιδευτικές κατασκευές που βοηθούσαν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να εξελίσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, να κατανοούν τα φυσικά υλικά (πχ. άμμος, πέτρες) και να εκτονώνονται (gamification).

Μέσα από την επαφή μου με άτομα με δυσκολίες όρασης στα πλαίσια της έρευνας που έκανα για την Πτυχιακή μου σε Ελλάδα και Γαλλία σχετικά με τον Σχεδιασμό για Όλους ανακάλυψα ένα νέο πολύ ενδιαφέροντα κόσμο που είχε πολλά να μου διδάξει. Έτσι επέλεξα για Μεταπτυχιακές Σπουδές το πρόγραμμα Mutations of the Built Environment του Πανεπιστημίου L’Ecole de Design, Nantes Atlantique της Γαλλίας καθώς με ενδιέφερε να εντρυφήσω στον Ανθρωποκεντρικό Σχεδιασμό, το Sustainable Design και τον Σχεδιασμό του δημόσιου χώρου.

Όλη αυτή η διαδρομή μού δίδαξε την αξία της χρήσης όλων των αισθήσεων ως εργαλείο σχεδιασμού, το χρέος του Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου να προσφέρει χώρους που να είναι φιλόξενοι για κάθε πιθανό χρήστη (ηλικιωμένο, παιδί, ενήλικα, άτομο με κινητικές δυσκολίες, μητέρα με καρότσι, κλπ..) και το πιο σημαντικό, ότι ο Σχεδιασμός για Όλους πρέπει να εντάσσεται στον υπόλοιπο σχεδιασμό και όχι να διαχωρίζει τους χρήστες με τρόπο διάκρισης πχ.: πίσω πόρτα για την είσοδο του ατόμου σε αμαξίδιο.

Τα τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου έχω ιδρύσει το Studio Ice-Cream Interior Design το οποίο έχει μία σταθερά ανοδική πορεία. Πρόσφατα το έργο Urban Suites στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο οποίο το γραφείο συμμετείχε στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό βραβεύτηκε ως καλύτερο Luxurious Apartment στα πλαίσια της 100% Hotel Design Awards και ψηφίστηκε στα πιο αγαπημένα έργα από το κοινό. 

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: