{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Olympic Palace

Contact Person: Mania Rena

Company: Μανιά Ρένα

Photographer: Zabetoulas Charalambos

Website: http://

Email: r_mania@otenet.gr

Phone: 28210/28722

DESCRIPTION

Γενική περιγραφή του ξενοδοχείου

To Olympic Palace Resort hotel & Convention Center, είναι ένα από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της Ρόδου με 40 χρόνια αναγνωρισμένης τουριστικής πορείας, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο και την πόλη της Ρόδου· σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, έχοντας ως σκηνικό την υπέροχη παραλιακή γραμμή της Ιξιάς. Κομψό και διαχρονικό, με την ιδιαίτερη μορφή ημικυκλίου, που το καθιστά ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο, κάνει την διαφορά ανάμεσα στα χιλιάδες κτήρια ξενοδοχείων. Στην καρδιά της Ιξιάς, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Ρόδου, το Olympic Palace εντάσσεται στο περιβάλλον του και καταφέρνει να συνδιαλλαχθεί τόσο με την θάλασσα όσο  και με το βουνό, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες σχέσεις και αντιθέσεις.

Στους ανανεωμένους και συνεχώς ανακαινιζόμενους χώρους, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Με γνώμονα την κομψότητα, την διαχρονικότητα, τον άρτιο εξοπλισμό, την άνεση και την λειτουργικότητα, ανακαινίστηκαν τα τελευταία χρόνια  τα δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες των 8 ορόφων του Olympic Palace, 343 σε σύνολο. Η αρχιτεκτονική του κτηρίου και η διάταξη των δωματίων πάνω στην τοξοειδή μορφή του, στρέφει το 65% των δωματίων με μεγάλες βεράντες προς την υπέροχη θέα του Αιγαίου Πελάγους.  Δεκαεπτά τύποι δωματίων διαφορετικής αισθητικής και διακοσμητικού ύφους, συνθέτουν τις επτά κατηγορίες δωματίων του.

Επιπλέον οι χώροι αναψυχής, εστιατορίων, συνεδριακού κέντρου και η έμπειρη ομάδα του, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μία αξέχαστη διαμονή στην Ρόδο, είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής είτε για επαγγελματικό ταξίδι. Με αισθητική και προηγμένη τεχνολογία, το ξενοδοχείο και το συνεδριακό του κέντρο μπορεί να συνδυάσει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Περιγραφή του all day restaurant

Το All day Restaurant Aquamarine βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου δίπλα στις εξωτερικές πισίνες. Μελετήθηκε για να φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας τις ανάγκες του Late breakfast,του Snack Bar, a la Carte brunch, μεσημεριανά γεύματα, δροσερά cocktails, καφέδες κτλ. καθώς και το a la Carte εστιατόριο, στα μόλις 228τ.μ. εσωτερικού χώρου και τα 180 τ.μ. της στεγασμένης βεράντας του, εξυπηρετώντας κατά μέσο όρο 600 άτομα καθημερινά.

Χώρος εμπνευσμένος από το βιομηχανικό στυλ με μοντέρνα στοιχεία που παραπέμπουν σε μινιμαλιστική διάθεση και αναζήτηση ζεστής ατμόσφαιρας. Απόχρωση φυσικού ξύλου, μαύρο και γκρι σε μεταλλικά στοιχεία, σοβάδες και τεχνογρανίτες· αυστηρές καθαρές γραμμές, συνθέτουν ένα σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο design και δηλώνουν οικειότητα, άνεση, ζεστασιά, αίσθηση τάξης και καθαριότητας χωρίς να παραβλέπουν το ευρύτερο αρχιτεκτονικό σύνολο στο οποίο ανήκουν.

Η διάθεση ανάδειξης του χώρου και της οπτικής διεύρυνσης του, οδήγησαν στην επιλογή της ανοιχτής κουζίνας καθώς και στη χρήση σκιαδίων κάθετης διάταξης, που καταλήγουν σε τοξοειδή μορφή, σε παράταξη, ως συνέχεια των εσωτερικών ξύλινων δοκαριών, προεκτείνοντας  τον χώρο προς τα έξω και ενοποιώντας οπτικά τον ευρύτερο χώρο της πισίνας με τον εσωτερικό. Η ανάγκη διαχωρισμού τμήματος του χώρου καλύφθηκε με διάτρητο μετακινούμενο ξύλινο τοίχο, επιτρέποντας και πάλι την οπτική καθώς  και την λειτουργική ενοποίηση του χώρου για την κάλυψη ποικίλων αναγκών.

Μετά το σούρουπο ο χώρος αποκτά ατμοσφαιρικό φωτισμό, φουτουριστικής διάστασης,  χαλαρωτικός και ειδυλλιακός για ρομαντικό ή οικογενειακό δείπνο, προσφέροντας μία διαφορετική εμπειρία στον επισκέπτη του a la carte εστιατορίου, που εμπνευσμένο από την γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής προσφέρει εκλεπτυσμένα μεσογειακά αλλά και διεθνή πιάτα. 

PHOTO GALLERY

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: