{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Villa Veneziano

Contact Person: Kartali Christine

Company: Anatolia Hotels & Villas

Website: http://www.anatoliahotels.gr

Email: marketing@anatoliahotels.gr

Phone: 2310/522422

DESCRIPTION

Η Villa Veneziano είναι μια πολυτελής βίλλα 5 υπνοδωματίων στην περιοχή Περιγιάλι στην Λευκάδα. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων με θέα τα πριγκιπονήσια και τον Σκορπιό. Χτίστηκε αρχικά από το Sergei Kauzov, πρώην σύζυγο της Χριστίνας Ωνάσση το 2006. Η ιστορία λέει πως έχτισε το σπίτι για να βρίσκεται για πάντα απέναντι από τον τόπο ταφής της αγαπημένης του. Παρόλα αυτά όταν το νησί του Σκορπιού τελικά πουλήθηκε στον Ρώσο Ριμπορόβλιεφ αποφάσισε να πουλήσει το οίκημα που ήταν σχεδόν ακατοίκητο μέχρι εκείνη την στιγμή. Το 2013 αγοράστηκε από τον επιχειρηματία Μηνά Σούλη ο οποίος εξόπλισε την βίλλα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσει ως Boutique Hotel/Villa. 

Αρχιτέκτονας της βίλλας ήταν ο κος. Ιωάννης Μπόλιας. Πρόκειται για ένα υπέροχο δείγμα μοναστηριακής αρχιτεκτονικής με στοιχεία βυζαντινής αισθητικής. Αποτελείται από δύο κτήρια, το κυρίως και το pool house σε δυο διαφορετικά επίπεδα. Το κυρίως διαθέτει 5 σουίτες, ένα βοηθητικό δωμάτιο,  κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Διαθέτει ένα υπέροχο αίθριο με κήπο μέσα και οι χώροι/ δωμάτια αναπτύσσονται περιμετρικά. Στο υπόγειο έχει δύο αποθήκες, δύο θέσεις πάρκινγκ καθώς και ένα χώρο πλυντηρίων και δύο λεβητοστάσια. Το σπίτι εξωτερικά και εσωτερικά έχει επενδυθεί με ένα είδος στόκο βενετσιάνο που του δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος. Στο αίθριο υπάρχουν στο δάπεδο μάρμαρα Διονύσου ειδικά κομμένα και ‘μουρελιασμένα’ στο χέρι επί τόπου. Η σκεπή έχει κεραμίδια σε δύο επίπεδα για καλύτερη αντιμετώπιση των ομβρίων υδάτων μοιράζοντας τα μισά με ένα λούκι κατευθείαν σε εξωτερικό φρεάτιο μπροστά και τα υπόλοιπα μέσα στο αίθριο που μπορεί να γίνει πιο εύκολη απορροή από τα επιδαπέδια σιφών.  Εσωτερικά όλα τα δωμάτια έχουν μασίφ ξύλινα δάπεδα. Η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι σε ήπια γήινα χρώματα και αποχρώσεις. Τα υπνοδωμάτια είναι όλα ψηλοτάβανα και μεγάλα με εμβαδά από 25-65 τμ. Τα μπάνια είναι επενδεδυμένα όλα με ολόλευκα μάρμαρα και ποιοτικά είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου. Το οίκημα επίσης διαθέτει VRV αυτόνομο κλιματισμό, ατομικούς συναγερμούς σε κάθε χώρο, εφεδρική γεννήτρια και βιολογικό καθαρισμό.  

Το pool house, το οποίο συνδέεται με το κυρίως οίκημα με μια υπέροχη μαρμάρινη σκάλα, χτίστηκε αρχικά ως εκκλησία από τον Ρώσο προκάτοχο της βίλλας. Αργότερα μετατράπηκε από τον κο. Σούλη σε εναν ανοιχτό χώρο χαλάρωσης με καναπέδες και ένα μπαρ για την εξυπηρέτηση των πελατών. Επίσης διαθέτει μπάνιο και ντουζ. Επιβλητική φυσικά είναι και η πισίνα υπερχείλισης που δημιουργήθηκε και που κατά ένα μικρό κομμάτι μπαίνει μέσα στο κτήριο. Φτιαγμένη με δάπεδο από φυσική τσιμεντοκονία διαθέτει διάφορα επίπεδα και τζακούζι. 

PHOTO GALLERY

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: