{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Elakati Luxury Boutique Hotel

Contact Person: Sarika Vicky

Company: MOSQ & Associates

Photographer: Hatzikelis Evaggelos

Website: http://www.elakati.com

Email: marketing@elakati.com

Phone: 22410/78881

DESCRIPTION

To Elakati Luxury Boutique Hotel είναι το ιδανικό μέρος για να βιώσει κανείς την πραγματική ελληνική φιλοξενία. Πρόκειται για ένα θεματικό ξενοδοχείο για ενήλικες στο κέντρο της Ρόδου δίπλα σε όλες τις ανέσεις. Η ιδιαίτερη διακόσμηση και αρχιτεκτονική του αποτελούν από μόνα τους ένα ξεχωριστό ταξίδι καθώς το θέμα κάθε δωματίου αντανακλά την ομορφιά και την ιστορία της Ρόδου. Με ιδιαίτερη σημασία στην φύση η οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα, οικολογικά υλικά έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί μια παραδοσιακή ατμόσφαιρα με μοντέρνες ανέσεις.

Στο Boutique Hotel  δόθηκε το όνομα Elakati (Ηλακάτη) καθώς η υφαντική ήταν μια σημαντική παράδοση για τις γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα. Η θεματολογία του Elakatiπαρομοιάζεται με το μαλλί γύρω από την ηλακάτη, καθώς το μαλλί ξετυλίγεται από την ηλακάτη στην τέχνη της ύφανσης, έτσι ξετυλίγεται και η ιστορία της Ρόδου με μοναδικό θέμα σε κάθε όροφο και συνολικά έντεκα δωμάτια με διαφορετική διακόσμηση που απεικονίζουν με λεπτομέρειες τις ομορφιές του νησιού.

Στο ισόγειο βρίσκεται το δωμάτιο “Έλαφος”, ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ  Ανθόκηπος, Πέλαγος και Μύθος είναι το θέμα κάθε ορόφου με τη σύνθεση να κορυφώνεταιστον τελευταίο και 4ο όροφο με την σουίτα Ήλιος που συμβολίζει το κορυφαίο χαρακτηριστικό του νησιού.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου ενώθηκανστοιχεία της ιστορίας, της φύσης και της κομψότητας για να προσφέρουν μια αξεχαστη εμπειρία,  δόθηκε παράλληλα ιδιάιτερη έμφαση στην άνετη και στην ξεκούραστη διαμονή. Με προϊόντα ύπνου αποκλειστικά φτιαγμένα απο φυσικά υλικά, πέντε επιλογές μαξιλαριών και μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιποιήσης, το Elakati παρέχει την πιο αναπαυστική και αναζωογονητική διαμονή.

Ως Boutique, AdultsOnly, και ταυτόχρονα CityHotel δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο για να προσφέρει στους επισκέπτες του, την άνεση να εξερευνήσουν το κέντρο της πόλης με την χρήση ποδηλάτου. Τα ποδήλατα παρέχονται δωρεάν και είναι διαθέσιμα στο Elakati, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αποτελούν το ιδανικό μέσο μεταφοράς για να ανακαλύψει κανείς τους θησαυρούς της πόλης. Μια ξύλινη χειροποίητη κατασκευή με άριστα φυσικά υλικά που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν ένα εύκολο, διασκεδαστικό και κομψό τρόπο για βόλτες στονησί, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στο περιβάλλον.

Η ανοιχτή κουζίνα του Elakati αποτελεί μια εξαίσια επιλογή για γαστρονομικές απολαύσεις καθώς μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πως αγνά ελληνικά υλικά μετατρέπονται σε ελληνικές γεύσεις σε μια μοντέρνα εκδοχή.

Η Ελληνική Γωνιά”  που έχει δημιουργηθεί στον χώρο της υποδοχής διαθέτει πλήθος τοπικών προϊόντων. Γεύσεις και αρώματα από το νησί της Ρόδου τα οποία αποτελούν την τέλεια επιλογή για αναμνηστικό δώρο.

Το θεματικό αυτό ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από την ιστορία της Ρόδου με την ιδιαίτερη διακόσμηση του και το σύνολο των υπηρεσιών του δεν προσφέρει απλά μια διαμονή στον επισκέπτη αλλά την δυνατότητα να ανακαλύψει και να εξερευνήσει τους θησαυρούς της ελληνικής ιστορίας και κουλτούρας.  Ένα ζεστό περιβάλλον με παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία , όπου η γενναιοδωρία και η ευγένεια είναι τρόπος ζωής, οι επισκέπτες γίνονται φίλοι και επιστρέφουν ώστε να βιώσουν ξανά την ίδια θαλπωρή, στο ίδιο μοναδικό χώρο.

PHOTO GALLERY

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: