{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Συστήματα Καθαρισμού Αέρα FROUMANN από την Scent+   |  Anna Amaradou

Συστήματα Καθαρισμού Αέρα FROUMANN από την Scent+

Η Scent+ πρωτοπορεί με το λανσάρισμα μιας νέας σειράς συσκευών απολύμανσης αέρα, τη Froumann, και συμβάλλει στον καθαρισμό των χώρων του ξενοδοχείου.

Τα συστήματα απολύμανσης αέρα Froumann παράγονται με υψηλής τεχνολογίας Φίλτρα HEPA H14, που βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε σε εσωτερικούς χώρους και προστατεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα από ιούς και βακτήρια.

Οι συσκευές καθαρισμού αέρα Froumann είναι συσκευές που, με τη χρήση ειδικών φίλτρων, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου από σωματίδια ρυπαντών, όπως βακτήρια, ιούς και αλλεργιογόνα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου.

Οι συσκευές αυτές δρουν ευεργετικά σε ασθενείς με αλλεργίες και άσθμα, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης για τη μείωση της συγκέντρωσης ή την απομάκρυνση ρυπαντών όπως ο καπνός του τσιγάρου, οι χημικοί ρύποι, η σκόνη, το χώμα, ο καπνός και οι αλλεργιογόνες ουσίες.

Χάρη στο μοναδικό σύστημα πολλαπλών φίλτρων, οι συσκευές καθαρισμού αέρα καθαρίζουν τον αέρα στους κλειστούς - κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου, απομακρύνουν τα επιβλαβή μικρόβια, τους ιούς, τη σκόνη, τους χημικούς αέριους ρύπους και τις ανεπιθύμητες οσμές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από έναν ειδικό σχεδιασμό που απομακρύνει τον μολυσμένο αέρα από το επίπεδο της αναπνοής.

Σε τι χρησιμεύει το σύστημα καθαρισμού αέρα;

 1. Βελτιστοποιεί την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Ο αέρας σε εσωτερικούς χώρους είναι συνήθως χαμηλής ποιότητας εξαιτίας εσωτερικών και εξωτερικών ρυπογόνων παραγόντων, με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνος για τον άνθρωπο που τον αναπνέει.
 2. Δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας τόσο στον επισκέπτη, αλλά και στον εργαζόμενο του εκάστοτε ξενοδοχείου.
 3. Συμβάλλει θετικά στην ξενοδοχειακή εμπειρία του επισκέπτη ενός ξενοδοχείου, αφού του προκαλεί ένα αίσθημα ευφορίας και την ανάγκη να παραμείνει στο εκάστοτε κατάλυμα για περισσότερη ώρα, με ασφάλεια.

Πώς λειτουργούν τα Συστήματα Αποστείρωσης Αέρα Froumann;

Φίλτρο Σωματιδίων: Ο σχεδιασμός του φίλτρου σωματιδίων τού επιτρέπει να λειτουργεί σε συνδυασμό με τα άλλα φίλτρα και την κυψέλη καθαρισμού αέρα.

Φίλτρο Άνθρακα: Χρησιμοποιείται για να φιλτράρει τις VOC που απελευθερώνονται στον ατμοσφαιρικό αέρα και να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές όπως ο ιδρώτας.

Φίλτρο Αέρα H14: Μειώνει τα αερόφερτα σωματίδια ρύπων κατά 99%.

Τα φίλτρα HEPA, κατασκευασμένα από υαλοβάμβακα, έχουν την ιδιότητα να φιλτράρουν σωματίδια, ακόμα και μεγέθους μικρότερου των 0,3 microns. Παρέχουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος από 99% έως 99,97%. Σας προσφέρουν έτσι ένα ασύγκριτα υψηλό επίπεδο ποιότητας αέρα. Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι τα Φίλτρα HEPA H14 φιλτράρουν τον Κορωνοϊό από τον αέρα.

Τα αποτελέσματα αναλύσεων έδειξαν ότι, όταν ο καθαριστής αέρα λειτουργεί στην 3η βαθμίδα (ταχύτητα ροής αέρα 360m³/hr) με υψηλή συγκέντρωση ιού SARS-CoV-2 στο περιβάλλον (ct20-ct25), η συσκευή φιλτράρει το 99% των ιών SARS-CoV-2 στα σταγονίδια αέρα, σε πραγματικές συνθήκες.

08db99485b9c8656fd19aff23ad166fa.jpg
0449e10b08ee318514ad40430eb524a9.jpg
3d15bbb01d764113e5eb8288f531ae75.jpg


Πού χρησιμοποιούνται τα Συστήματα Απολύμανσης Αέρα;

Στην καλοκαιρινή περίοδο, είναι πολύ σημαντικό για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα να είναι προετοιμασμένα και οχυρωμένα για να υποδεχτούν τους Ταξιδιώτες. Στην εποχή Covid, τα συστήματα καθαρισμού αέρα θα σας είναι απαραίτητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, όπως το εστιατόριο και το Lobby. Διαθέτοντας συστήματα απολύμανσης σε όλους τους χώρους, θα κάνετε τους επισκέπτες να νιώσουν ασφάλεια ενώ εσείς θα έχετε δείξει το αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας που αρμόζει στην περίσταση και την εποχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες συζητήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης, το κλειδί στο άνοιγμα της εστίασης βρίσκεται στους αποστειρωτές αέρα, καθώς θα επιτρέψουν στα μαγαζιά να φιλοξενήσουν πελάτες και στους εσωτερικούς χώρους με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Τα μηχανήματα καθαρισμού αέρα τής Scent Plus σάς επιτρέπουν να προετοιμάσετε κατάλληλα το εστιατόριό σας για το άνοιγμα της εστίασης.

Τα γυμναστήρια είναι ένας χώρος που χρειάζεται συνεχή φροντίδα και απολύμανση. Ετοιμαστείτε για το άνοιγμα των γυμναστηρίων χρησιμοποιώντας τους αποστειρωτές αέρα της Scent Plus.

… και σε πολλές ακόμη χρήσεις και χώρους.

 

Γιατί να επιλέξω επαγγελματικό σύστημα καθαρισμού αέρα Froumann;

Είναι γνωστό ότι τα Φίλτρα HEPA φιλτράρουν σωματίδια μεγέθους μικρότερου των 0,3 microns, με αποτελεσματικότητα 99,97%. Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο αποτελεσματικότητας από ένα Φίλτρο HEPA απαιτείται ειδικός σχεδιασμός.

Οι συσκευές καθαρισμού αέρα Froumann ικανοποιούν μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά:

 • Φίλτρα με τη μέγιστη επιφάνεια φιλτραρίσματος που ενδείκνυται για τη συσκευή, τα οποία ακολουθούν τα πρότυπα EN-1822 και διαθέτουν πιστοποίηση Eurovent. (6,1 m² για το μοντέλο N90).
 • Οι τιμές CADR, που αποτελούν δείκτες απόδοσης της συσκευής, έχουν μετρηθεί με δοκιμές σε περιβάλλον δωματίου και δεν προέρχονται από θεωρητική εκτίμηση.
 • Διαθέτουν το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στην κατηγορία κάθε συσκευής.
 • Με βηματικούς κινητήρες 5 ρυθμίσεων και σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον.

Τα Συστήματα Καθαρισμού Αέρα FROUMANN έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους μηχανικούς στο Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας, και ακολουθούν τα παρακάτω σημαντικά κριτήρια:

 • Χρησιμοποιούν το κατάλληλο φίλτρο, True HEPA H14, με επαρκή επιφάνεια φιλτραρίσματος ανάλογη με τις δυνατότητες της συσκευής.
 • Η χαμηλή ταχύτητα ροής του αέρα (<0.45 m/s) μέσα από το φίλτρο συγκρατεί στο φίλτρο τα μικρά σωματίδια μεγέθους 0,3-microns, καθώς επιτρέπει τη σωστή χρήση του μηχανισμού διάχυσης του φίλτρου HEPA.
 • Ο αέρας που εξέρχεται από το φίλτρο HEPA αποκτά επιτάχυνση στην έξοδο του φίλτρου, εξασφαλίζοντας έτσι τη διάχυσή του σε ολόκληρο τον χώρο.
 • Με την τοποθέτηση του προ-φίλτρου F8 μπροστά από το φίλτρο HEPA, η ζωή του φίλτρου HEPA παρατείνεται. Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα φιλτράρει τις πτητικές οργανικές ενώσεις και τις ανεπιθύμητες οσμές από το περιβάλλον.
 • Η γραμμική ροή στις συσκευές μας έχει σχεδιαστεί με ανάλυση CFD, έτσι ώστε να περνά από όλο το φίλτρο HEPA ίση ποσότητα αέρα και σε ίση ταχύτητα, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του φίλτρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ- ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι συσκευές FROUMANN χρησιμοποιούν μηχανισμούς λειτουργίας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλή απόδοση, και συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης “ECO-Design”.

Ανάλυση Μικροβιακής Απόδοσης στην Έξοδο του Φίλτρου HEPA στις Συσκευές Καθαρισμού Αέρα Ν90 Και N100

Σύμφωνα με ανάλυση που πραγματοποίησε το Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Hacettepe, για τις συσκευές N80, N90 και N100 ο ρυθμός φιλτραρίσματος των μικροοργανισμών σε 1m3 αέρα κυμαίνεται μεταξύ του ελάχιστου 98,84% και του μέγιστου 100%.

Επίσης, οι ερευνητές του ανεξάρτητου μικροβιολογικού εργαστηρίου της Microbiota μελέτησαν την απόδοση των συσκευών καθαρισμού αέρα N90 και N100 σε κλειστό χώρο χωρίς κυκλοφορία αέρα. Η αξιολόγηση της απόδοσης των φίλτρων Ηepa και το αποτέλεσμα της ανάλυσης έδειξαν ότι 98% του βακτηριακού φορτίου και 100% του φορτίου μυκήτων/μούχλας στην έξοδο του φίλτρου HEPA μειώθηκαν όταν το μοντέλο N90 λειτουργούσε στην 3η βαθμίδα, ενώ 99% του βακτηριακού φορτίου και 100% του φορτίου μυκήτων/μούχλας στην έξοδο του φίλτρου HEPA μειώθηκαν όταν η συσκευή λειτουργούσε στην 5η βαθμίδα.

Τα ίδια πειράματα έγιναν για το μοντέλο N100 και έδειξαν ότι 98% του βακτηριακού φορτίου και 97% του φορτίου μυκήτων/μούχλας στην έξοδο του φίλτρου HEPA μειώθηκαν στην 3η βαθμίδα, ενώ 99% του βακτηριακού φορτίου και 100% του φορτίου μυκήτων/μούχλας στην έξοδο του φίλτρου HEPA μειώθηκαν στην 5η βαθμίδα.

Επίλεξε το μοντέλο για τον χώρο σου, πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα συστήματα απολύμανσης αέρα Froumann, σας προτείνουμε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρείας, καλώντας στο +357 22848288 ή στο +30 211 10 99 500.

29d0faae5247926da938070186b46052.jpg
efcfeeb858b55378a3ab18791c4badeb.jpg
2b6e5c74b9e957f02ef30ec2e36f5a06.jpg


Anna Amaradou
Event Operations Coordinator
Anna Amarantou is responsible for coordinating and organizing all the contributors of the 100% Hotel Show. At the same time, she belongs to the writing team of 100% Hotel Specials.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: