{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Οι νέες τάσεις στις πωλήσεις των ξενοδοχείων στο Digital & Sales Hub του 100% Hotel Show   |  Nikos S. Morantis

Οι νέες τάσεις στις πωλήσεις των ξενοδοχείων στο Digital & Sales Hub του 100% Hotel Show

Διεθνή Brands και νέες λύσεις παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ειδικό section της έκθεσης σε συνδυασμό με δυναμικά workshops που θα μετατρέψουν το 100% Hotel Show σε σημείο αναφοράς της εξέλιξης των ξενοδοχειακών πωλήσεων.

Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων αποτελούν ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα, αφού ο ανταγωνισμός αυξάνει ολοένα και περισσότερο και οι ξενοδόχοι αναζητούν νέα εργαλεία για να αυξήσουν το Revenue τους. Το 100% Hotel Show επενδύει στην επέκταση του Digital & Sales section της έκθεσης, φιλοξενώντας μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο του Ξενοδοχειακού Sales Strategy.  Ταυτόχρονα,  διεθνή Brands έρχονται με τη σειρά τους να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς, ενισχύοντας τα ξενοδοχειακά Workshops της έκθεσης με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματολογίες.

Τα σημαντικότερα Booking Engines παρουσιάζουν τις νέες λύσεις για το 2020

Με τα Booking Engines να αποτελούν το σημαντικότερο πλέον εργαλείο των ξενοδόχων σε σχέση με τις πωλήσεις και το distribution των τιμών τους, οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τις κορυφαίες επιλογές, όπως η WebHotelier, που αποτελεί το μεγαλύτερο booking engine στην Ελλάδα, αλλά και άλλα brands, όπως η εταιρεία BookOnlineNow με ελληνικό και διεθνές πελατολόγιο, αλλά και το ανερχόμενο Bookwize που δίνει μία all-in-one λύση συνδυάζοντας περισσότερα digital εργαλεία. Από την έκθεση, όμως, δεν θα απουσιάσουν και δυναμικές λύσεις Channel Manager, αφού για δεύτερη χρονιά θα συμμετέχουν οι εταιρείες Primal Res και Hotel Availabilities, που θα δώσουν νέες ιδέες στη διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος. Παράλληλα, τόσο η συμμετοχή της εταιρείας Cosmores που θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εργαλείων, όσο και η νέα προσθήκη του premium digital sales γραφείου, Eyewide, αλλά και οι καινοτόμες in-hotel λύσεις της Euroaxes, θα δώσουν στους επισκέπτες ακόμη περισσότερες ιδέες για την αύξηση των πωλήσεών τους. Συγχρόνως, το ξενοδοχειακό περιεχόμενο συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο στην online προώθηση, με το Travel by Interest να παρουσιάζει μια σειρά από νέες content προτάσεις, καθώς και την Hotel Genius που ενισχύει τη συνεχή ανανέωση της εικόνας των ξενοδοχειακών websites αλλά και τη συνολική digital υπόσταση του ξενοδοχείου.

Διεθνή Brands και Νέες εταιρείες δίνουν περισσότερα εργαλεία στους Ξενοδόχους

Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην έκθεση και το παγκόσμιας εμβέλειας brand, OTA Insight, που θα παρουσιάσει τα νέα digital ξενοδοχειακά εργαλεία  συλλογής πληροφοριών που ενισχύουν τις πωλήσεις των ξενοδοχείων, με τα στελέχη του να έρχονται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες της έκθεσης. Σε αντίστοιχη λογική, η εδραιωμένη εταιρεία About Hotelier θα συμμετέχει στο ειδικό section της έκθεσης με νέα εργαλεία digital marketing, και προτάσεις που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Στις νέες προσθήκες εταιρειών, η έκθεση θα υποδεχθεί φέτος 2 ανερχόμενες εταιρείες στο κομμάτι του management και των πωλήσεων, την εταιρεία Lamway και την εταιρεία Hotelising, ενώ η σταθερή πλέον συμμετοχή της εταιρείας Kihli αναμένεται να δώσει λύσεις διαχείρισης και σε μικρότερης κλίμακας πολυτελή ξενοδοχεία.

Τα Workshops φέρνουν στο επίκεντρο την ανάπτυξη των πωλήσεων

Επιπροσθέτως της συμμετοχής μερικών από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των ξενοδοχειακών πωλήσεων, έμφαση δίνεται και στη διοργάνωση workshops που παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς. Εκτός από τα καθιερωμένα workshops της WebHotelier, το workshop stage τού 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες θεματολογίες, όπως «Οι Τρόποι Αύξησης του Online Revenue ενός Ξενοδοχείου», αλλά και «Πώς τα Ελληνικά Ξενοδοχεία μπορούν να ανοίξουν Νέες Αγορές». Επίσης, θα αναλυθούν οι νέες τάσεις στο κομμάτι των Βιλών, αλλά και αρκετά θέματα σχετικά με το Design των Ξενοδοχείων.

Τέλος, στο ειδικό segment Services & Technology στην καρδιά του Digital & Sales Hub, σημαντική θα είναι και η παρουσία του Platinum Χορηγού της Έκθεσης, της εταιρείας Revival, που θα παρουσιάσει όλες τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των Ξενοδοχειακών Χρηματοδοτήσεων.

Δείτε εδώ όλες τις εταιρείες του συγκεκριμένου section

5e2ddea343ebb864cced076f534fc023.jpg


TAGS: Useful Info,

Nikos S. Morantis
Hospitality Strategy Expert
Nikos S. Morantis is in charge of 100% Hotel Show's online and digital presence. In collaboration with the fair’s organizing company, Demand Fairs & Media, he contributes to the strategic development of the institution.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: