{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Νέα μοντέλα συνεργασίας για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες παρουσιάζει η CANDIA στο 100% Hotel Show 2018   |  Zenios Zeniou

Νέα μοντέλα συνεργασίας για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες παρουσιάζει η CANDIA στο 100% Hotel Show 2018

Με αφετηρία το 100% Hotel Show 2018, θα παρουσιάσει η CANDIA τα νέα μοντέλα συνεργασίας της δημοφιλούς εταιρείας στρωμάτων με Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες. Καθώς η εμπειρία του ύπνου είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της διαμονής των επισκεπτών, η CANDIA παρουσιάζει μια συνολική πρόταση στους επαγγελματίες του χώρου που στόχο έχει να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις των ταξιδιωτών.

Στο επίκεντρο των προτάσεων της CANDIA βρίσκονται τα Boutique και Luxury ξενοδοχεία καταλύματα αφού τα ύψιστης ποιότητας Χειροποίητα Στρώματα της σειράς Bodyfix, αποτελούν πλέον αναγνωριστικό ποιότητας ενός καταλύματος. Τα "Φτιαγμένα στο Χέρι" στρώματα με αγνά υλικά της Μεσογείου, αποκτούν πλέον ειδικά σήματα πιστοποίησης ενώ τα ξενοδοχεία που τα χρησιμοποιούν, παρουσιάζονται πλέον στην διεθνή καμπάνια "The Hotel Matress Project by CANDIA" Πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες που θα συναντήσουν την CANDIA στο 100% Hotel Show 2018 θα ενημερωθούν:

  1. Τις ειδικές προσφορές που αφορούν ανακαινίσεις ξενοδοχείων με χαμηλότερο κόστος σε νέες παραγγελίες, αλλά και προτάσεις αξιοποίησης και αναβάθμισης των υπαρχόντων στρωμάτων και κρεβατιών, με στόχο τη μεγαλύτερη απόσβεση.
  2. Την εφαρμογή των νέων χειροποίητων στρωμάτων της CANDIA, που αποτελούν ιδανική λύση για Boutique Ξενοδοχεία, και τα οποία συνοδεύονται από ειδικά σήματα γνησιότητας αλλά και εργαλεία που θα ενισχύσουν την επικοινωνία των ξενοδοχείων. 
  3. Τους τρόπους ένταξης στη νέα International καμπάνια "The Hotel Mattress Project by Candia" που θα τρέξει από τον ερχόμενο Ιανουάριο και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή πληροφόρησης σχετικά με το Ξενοδοχειακό Στρώμα, με ισχυρή προβολή των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων αλλά και αρχιτεκτόνων.

Η CANDIA συμμετέχει με ένα διπλό περίπτερο στο 100% Hotel Show (ένα για Ξενοδοχεία, A41-B38 και ένα για Βίλες, B37-C35), στον τομέα του Interior & Exterior Design ενώ μετά την ολοκλήρωσή του, συνεχίζει την πορεία της σε άλλες εκθέσεις του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο hotel@candia-strom.gr.

Zenios Zeniou
Digital Design Expert
Zenios is part of the brain-duet who founded Destsetters, where he works as the Creative Director for the group's various projects. He also writes, edits and oversees content. Zenios is a travel expert, great with words, obsessed with detail and a books junkie.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: