{{user.name}}
REGISTER AS VISITOR TAKE PART IN THE WORKSHOPS

«Miele adds value to your living: from room service to room experience»: Μια πρωτότυπη πρόταση από τη Miele στο 100% Hotel Show 2018

Nikos S. Morantis,
«Miele adds value to your living: from room service to room experience»: Μια πρωτότυπη πρόταση από τη Miele στο 100% Hotel Show 2018

Η εταιρεία Miele, συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα πρωτότυπο concept, που δεν έρχεται να παρουσιάσει απλά τις συσκευές της, αλλά να δώσει ιδέες για την αναβάθμιση της εμπειρίας αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ο όρος «experiential travel» ή «immersion travel» έχει εκατομμύρια αναζητήσεις. Ο κόσμος σήμερα που οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία, αναζητά για τις διακοπές του εμπειρία και προσωποποιημένη υπηρεσία. Τα standards έχουν ανέβει αρκετά και η τουριστική βιομηχανία έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να παρέχει συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες, πολυτελείς αλλά προσιτές εμπειρίες διαμονής και ταυτόχρονα να μην αυξάνονται τα κόστη της εκάστοτε επιχείρησης τόσο ώστε η εξίσωση να μην είναι βιώσιμη.

Η Miele κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των επαγγελματικών και οικιακών συσκευών για 120 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο ή κατοικία και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Πιστή στο όραμα των ιδρυτών της για «πάντα καλύτερα» παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία διαμονής, μειώνουν τα κόστη της κάθε επιχείρησης, γεννούν ευκαιρίες για πρόσθετα έσοδα και ταυτόχρονα παρέχουν προσωποποιημένη και πολυτελή διαμονή, δημιουργώντας βιωματικές εμπειρίες και συναισθηματικό δέσιμο του πελάτη. Αγγίζοντας τις αισθήσεις κατά τη διαμονή και δημιουργώντας την αίσθηση ότι η παρεχόμενη υπηρεσία ήταν κατά πολύ υψηλότερη από το αντίτιμο της, έχουμε ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες που αυτό γεννά ακόμα περισσότερα έσοδα, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, αλλά και τη δύναμη του word of mounth. 

 

Οι κάθε επισκέπτης δεν αρκείται σήμερα στο να αισθάνεται ευπρόσδεκτος, αλλά επιθυμεί να νιώθει μοναδικός και πολύτιμος. 

Η Miele, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο 100% Hotel Show 2018, θα παρουσιάσει τους τρόπους που μπορεί εύκολα κάθε επιχείρηση στον κλάδο του τουρισμού να δημιουργήσει αυτό το αίσθημα στον πελάτη, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες και αυξάνοντας τα έσοδά της με συγκεκριμένες προτάσεις όπως:

  • Την τοποθέτηση συντηρητών κρασιού Miele σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου, με τους οποίους η επιχείρηση μπορεί να έχει έως και 30% αύξηση των εσόδων από κάθε διαμονή, καθώς έτσι προάγεται η υψηλότερη κατανάλωση κρασιού ανά δωμάτιο, οι αναβαθμισμένες επιλογές φαγητού για συνδυασμό, καθώς και οι επιλογές πλούσιου δείπνου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς, με αποτέλεσμα την προβολή και ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.
  • Την ιδιαίτερη Μηχανή καφέ Miele που προσφέρει στον επισκέπτη την εμπειρία της τέχνης και της απόλαυσης του φρεσκοαλεσμένου καφέ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καφετιέρες με κάψουλες και όχι κόκκους. Αυτό δεν είναι μόνο θέμα γεύσης και φρεσκάδας, αλλά και ζήτημα κόστους. Έως και 41% χαμηλότερο κόστος μπορεί να προέλθει με κόκκους αντί για κάψουλες, ενώ είναι πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση. Οι κάψουλες δεν μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν, επειδή είναι συχνά κατασκευασμένες από ένα μίγμα από πλαστικό και αλουμίνιο. Ταυτόχρονα, η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική, ο πελάτης μπορεί να έχει προφίλ στη μηχανή με το όνομα του για να απολαμβάνει τον καφέ του με το πάτημα ενός κουμπιού όταν το επιθυμεί ή, ακόμα καλύτερα, να τον περιμένει έτοιμος, ζεστός και αρωματικός, με το που θα ξυπνήσει.

Για να δείτε τις επιλεγμένες προτάσεις σχετικές με την γαστρονομία από την εταιρεία Miele επισκεφθείτε τους στο 100% Hotel Show,  στο περίπτερο A59 που βρίσκεται στο Section "Food & Serve"

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας  εδώ!

Nikos S. Morantis
Hospitality Strategy Expert
Nikos S. Morantis is in charge of 100% Hotel Show's online and digital presence. In collaboration with the fair’s organizing company, Demand Fairs & Media, he contributes to the strategic development of the institution.
NEXT EXHIBITION
{{exhibition.humandate}}
MEC Paiania
  • OPENING HOURS
  • {{date.humandate}}: {{date.start}} - {{date.end}} {{date.name}}
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

YOUR REGISTRATION AT 100% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in 100% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with 100% Hotel Show news by following us on Social Media: