{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Lithos - Ασβεστοχρώματα με αντιβακτηριδιακή δράση by Δεβετζόγλου Β.Α Α.Β.Ε.Ε   |  Konstantinos Kotsos

Lithos - Ασβεστοχρώματα με αντιβακτηριδιακή δράση by Δεβετζόγλου Β.Α Α.Β.Ε.Ε

Lithos - Ασβεστοχρώματα με αντιβακτηριδιακή δράση by Δεβετζόγλου Β.Α Α.Β.Ε.Ε

Στη Μεσόγειο, η χρήση του ασβέστη στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση έχει μακρά παράδοση…

Σοβάδες και υδροχρώματα με βάση πολτό υδρασβέστου φτιάχνονταν με τέχνη, για να ομορφύνουν και να απολυμάνουν κατοικίες και δημόσιους χώρους.

Με έμπνευση από την κληρονομιά των νησιών και γνώμονα τις σύγχρονες οικοδομικές απαιτήσεις, δημιουργήσαμε τη σειρά προϊόντων Lithos, με βασικό υλικό τον πολτό υδρασβέστου που έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 36 μήνες.

Το υδροξείδιο του ασβεστίου, η βασική χημική ουσία του πολτού, περιλαμβάνεται στη λίστα των εγκεκριμένων δραστικών βιοκτόνων ουσιών, βάσει του Αρ.95 του BPR ((BPR, κανονισμός (ΕΕ) 528/2012). Λόγω του υψηλού PH, πολλά είδη βακτηρίων καταστρέφονται, ακόμη και μετά από μικρό χρονικό διάστημα επαφής με τη δραστική ουσία.

Η άριστη αντιβακτηριδιακή δράση των ασβεστοχρωμάτων πιστοποιήθηκε από την εταιρεία μας για πρώτη φορά το 2012, βάσει του JIS Ζ2801/ISO 22196. Με γνώμονα τη διεθνή ανησυχία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, η εταιρεία προχώρησε σε περαιτέρω εργαστηριακά tests, που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του ασβεστοπολτού έναντι των παρακάτω μικροοργανισμών: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli K12, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Candida albicans. Τα προτεινόμενα από την ΕΕ τεστ που εφαρμόστηκαν, τεκμηριώνουν αποτελεσματική καταπολέμηση του μικροβιακού φορτίου εντός μίας ώρας.

Η ανάγκη διασφάλισης της υγιεινής στους χώρους όπου ζούμε, επανέρχεται στην εποχή μας πιο απαιτητική από ποτέ. Η σοφία στην απλή πρακτική του παραδοσιακού ασβεστώματος αυλών και σπιτιών στα Κυκλαδονήσια ως αντιβακτηριδιακή προστασία, τεκμηριώνεται επιστημονικά και μας εμπνέει. 

Η σειρά προσφέρει λύσεις για κάθε επιφάνεια, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, σε σύγχρονες και παλαιότερες κατασκευές, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τής κάθε εφαρμογής:

1. Lithos εξωτερικής χρήσης

Ακρυλικό ασβεστόχρωμα υψηλής ανθεκτικότητας, για επιφάνειες έντονα εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες. Το Lithos exterior παρουσιάζει υψηλή τιμή ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (στο λευκό χρώμα), συνεισφέροντας, έτσι, στη ρύθμιση της θερμότητας που δέχεται η επιφάνεια κατά τη θερινή περίοδο. Η ιδιότητα αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εφαρμογές σε νησιά και περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια.

2. Lithos εσωτερικής χρήσης

Το εξαιρετικά χαμηλό περιεχόμενο VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις) του προϊόντος το καθιστά ιδανικό για τη βαφή των εσωτερικών χώρων, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία σκιών, τεχνοτροπιών και άλλων ιδιαίτερων αισθητικών αποτελεσμάτων.

3. Lithos Pure

Παρασκευάζεται με πάνω από 97% ανόργανα ορυκτά συστατικά. Είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές εσωτερικού χώρου, όπου η διασφάλιση της υγιεινής και η πλήρης διαπνοή του τοίχου είναι προτεραιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τής εφαρμογής σας!


Για περισσότερες πληροφορίες & παραγγελίες για το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2105590892-4 ή ηλεκτρονικά στο info@develime.gr.

a2ecf0b6e1e67de8f7e0489bd27bf1f0.jpg


b701580c84c91d8cb98e92b57c863555.jpg
4e48713b081e3d8700dc8a03b453ecd6.jpg
02ed8f02e6655b6dff8f54313529bce5.jpg
4ac635a8adca040a30580b14d2f2be8a.jpg
5a7763e44a5202a0b85167bda3d5f9da.jpg


Konstantinos Kotsos
Communication & Pr
Communication and Pr manager at the organising company Demand Fairs & Media. Part of the communication team and organisation of 100% Hotel Show. Fields of interest are tourism, material technology, arts, design and everything that feeds his curiosity.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: