{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Design Lab at 100% Hotel Show - MEC Paianias | November 17 - 20, 2017   |  Maria-Glykeria Marangianou

Design Lab at 100% Hotel Show - MEC Paianias | November 17 - 20, 2017

Το Design Lab συνεργάζεται με το premium event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας, ένα μοναδικό design project για ξενοδοχεία: τα Design Case Study Rooms

Με την ξενοδοχειακή αγορά να αποτελεί τον σημαντικότερο επιχειρηματικό τομέα στην Ελλάδα, το Design Lab συνεργάζεται με το premium event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας, ένα μοναδικό design project για ξενοδοχεία: τα Design Case Study Rooms.

Το Design Lab, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους οργανισμούς σχετικά με το Design και την Αρχιτεκτονική, θα συνεργαστεί με τους εκθέτες του 100% Hotel Show για να παρουσιάσει ένα ειδικό section αφιερωμένο σε πραγματικά παραδείγματα χώρων, αλλά και σε εφαρμογές υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας τα καινοτόμα Design Case Study Rooms. Τα Design Case Study Rooms θα αναδείξουν πραγματικές προτάσεις και λύσεις, δίνοντας στους επισκέπτες, ξενοδόχους και αρχιτέκτονες, ιδέες και έμπνευση.

Καθώς όμως οι ανεξάρτητοι Έλληνες Designers αποτελούν αδιαμφισβήτητα την απάντηση στο ερώτημα για το πώς οι ξενοδόχοι μπορούν να κάνουν μοναδικό το κατάλυμά τους, θα στηθεί και το 'Make Lab', ένα ειδικό αφιέρωμα στο Industrial και Auto-product Design από Έλληνες σχεδιαστές, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2017.

Σημαντική Ενημέρωση!

Λόγω του μεγάλου μεγέθους του Project που θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με το 100% Hotel Show, η επόμενη διοργάνωση του Design Lab θα λάβει νέα ημερομηνία διεξαγωγής, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Τι είναι τα Design Case Study Rooms που θα παρουσιαστούν στο επόμενο 100% Hotel Show;

59199244e3afa.jpg

Με την εφαρμογή να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με την ομάδα του Design Lab, προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Τα 'Case Study Rooms', αποτελούν ένα από τα πλέον φιλόδοξα εγχειρήματα του 100% Hotel Show, καθώς για πρώτη φορά εταιρείες, θα έχουν την εκθεσιακή δυνατότητα να παρουσιάσουν απτά παραδείγματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Το δυναμικό αυτό νέο section θεωρείται από τα πλέον επιδραστικά για τον ξενοδόχο, καθώς θα του παρέχει τη δυνατότητα να:

  1. Κατανοήσει καλύτερα την εφαρμογή και τα οφέλη που προσφέρουν οι συμμετέχουσες εταιρείες.
  2. Λάβει έτοιμες προτάσεις και λύσεις σε σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.
  3. Συζητήσει άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιρειών σχετικά με την προοπτική νέων συνεργασιών.

 

Ο φουτουριστικός διάδρομος που θα συνδέει τα Design Case Study Rooms

59199244e3afa1.jpg

Για την κάλυψη των αναγκών παρουσίασης των 'Case Study Rooms', η έμπειρη ομάδα του Design Lab θα επιμεληθεί τη δημιουργία του ειδικού εκθεσιακού section, στο οποίο οι εταιρείες θα μπορούν να παρουσιάσουν εφαρμογές προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ έμφαση θα δοθεί σε νέες ιδέες.

Ο ειδικός εκθεσιακός τομέας των 'Case Study Rooms', προσομοιάζει σε έναν φουτουριστικό διάδρομο ξενοδοχείου, κατά μήκος του οποίου ο επισκέπτης θα βρίσκει:

  • Έτοιμα Δωμάτια
  • Τεχνοτροπίες
  • Αρχιτεκτονικές - Φωτορεαλιστικές Προτάσεις
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές

Η εξειδικευμένη ομάδα του Design Lab, σε συνεργασία με τα στελέχη του 100% Hotel Show, θα είναι στη διάθεση των συμμετεχουσών εταιρειών για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση και προβολή του εκάστοτε Case Study Room.

Maria-Glykeria Marangianou
Event Project Manager
Η Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την οργάνωση όλων των συντελεστών του 100% Hotel Show. Ταυτόχρονα, αποτελεί το πρόσωπο επαφής όλων των στρατηγικών συνεργατών του θεσμού.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: