{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
LOGIN VISITOR EXHIBITOR REGISTER
AS VISITOR
REGISTER TO
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

100% Hotel Design Awards 2021: Δήλωσε Συμμετοχή!   |  Eleni Sfikaki

100% Hotel Design Awards 2021: Δήλωσε Συμμετοχή!

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα «ΙΟΟ% Hotel Design Awards» διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2015, και έκτοτε αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των διοργανώσεων του ΙΟΟ% Hotel Show, με την Τελετή Απονομής των Βραβείων να σηματοδοτεί σταθερά το επίσημο opening της Έκθεσης. Το 2020 ωστόσο, λόγω της διοργάνωσης του ΙΟΟ% Hotel Show σε Online Edition, η Τελετή Απονομής των ΙΟΟ% Hotel Design Awards διεξάχθηκε επίσης Online, σε διαφορετικό χρόνο από την Έκθεση, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή βραδιά-γιορτή τού ξενοδοχειακού design, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 3.000 άτομα!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΙΟΟ% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «ΙΟΟ% Hotel Design Awards», και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.#< <>

Ο διαγωνισμός «ΙΟΟHotel Design Awards», που διοργανώνεται από το ΙΟΟ% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.

1671e0d82b32cea402bf64010256dd8d.jpg

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Έπειτα από επτά επιτυχημένες διοργανώσεις, και µε σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards συμβάλλουν δυναμικά στη συστηματική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συµµετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. 

Με µια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγμένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες  αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες. 

Η ομάδα του ΙΟΟ% Hotel Show πιστεύει ακράδαντα ότι οι συντελεστές του ελληνικού ξενοδοχειακού design (ξενοδοχεία, designers, προµηθευτικές επιχειρήσεις) συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε υψηλό επίπεδο, μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο διαγωνισμός ΙΟΟ% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής κατηγορίες:

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • Καλύτερο Resort
  • Καλύτερο City Style Hotel
  • Καλύτερη Villa
  • Καλύτερo Boutique Style Hotel
  • Καλύτερο Luxury Apartment

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • Καλύτερο Δωμάτιο / Μπάνιο
  • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
  • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος
  • Καλύτερο All Day Restaurant
  • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας
  • Ειδικό Βραβείο Μη Υλοποιημένου Έργου
  • Ειδικό Βραβείο Κοινού
  • Ειδικό βραβείο καλύτερης φωτογράφισης (για ξενοδοχειακά έργα που σχεδιάστηκαν από Αρχιτεκτονικά Γραφεία και ολοκληρώθηκαν την τελευταία πενταετία).  

Δείτε εδώ την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού 

ΙΟΟ% Hotel Design Awards 2021

Eleni Sfikaki
Digital Marketing Manager
Eleni Sfikaki is responsible for the online communication of the exhibition and the development of its interactive character, up to the main event.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: