{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Ο Ιταλός Designer Gian Paolo Venier ζωντανά στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, την Παρασκευή στις 18:00!   |  Ελένη Σφηκάκη

Ο Ιταλός Designer Gian Paolo Venier ζωντανά στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, την Παρασκευή στις 18:00!

Ο διεθνούς εμβέλειας Designer Gian Paolo Venier μιλάει για πρώτη φορά για τα επερχόμενα trends του Ξενοδοχειακού Design, στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards αυτή την Παρασκευή στις 18:00.

Με special καλεσμένο τον διεθνώς αναγνωρισμένο Designer Gian Paolo Venier, αναμένεται να ξεκινήσει η πιο εναλλακτική Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards. Ο φημισμένος Ιταλός Interior και Product Designer θα συνδεθεί ζωντανά με το κοινό που θα παρακολουθήσει τη βραδιά, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα Trends που αναμένεται να επικρατήσουν στα ξενοδοχεία τα επόμενα χρόνια, αλλά και στα σημεία-κλειδιά του σχεδιασμού ενός νέου καταλύματος.

Με σημαντικό portfolio σε όλο τον κόσμο, και ένα πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες όπως το Studio OTTO by Paola Navone, ο ιταλικός οίκος Ivory Collections, η συλλογή επίπλων της Airnova και η ιταλική εταιρεία παραγωγής υφασμάτων Abitex, ο Gian Paolo Venier θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους Designers, με τη δική του οπτική στον κλάδο, και αναμένεται να δώσει μια πραγματικά ξεχωριστή χροιά στη βραδιά.

Το κοινό μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την Τελετή Απονομής, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του σε αυτό το link και χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο παρακολούθησης που θα λάβει στη συνέχεια, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη θα λάβει και τις σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή του στη Ζωντανή ψηφοφορία για το Special Digital Award. Μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς, οι attendees θα λάβουν ειδικό υλικό από την τελετή απονομής, και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από τους νικητές των Βραβείων.


5d2547f20184176cfdeb49e96e1f8ac5.jpg


Σύντομο Βιογραφικό του Gianpaolo Venier


Όντας παθιασμένος ταξιδιώτης, ο Gian Paolo Venier αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες σε διαφορετικά “περιβάλλοντα” για να εμπλουτίσει το σχεδιαστικό του λεξιλόγιο. Σχεδιαστής και δημιουργικός διευθυντής σε διεθνές επίπεδο, δραστηριοποιείται μεταξύ του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης, με επερχόμενα έργα στην Ασία.

Η διακριτική του σχεδιαστική υπογραφή συνδυάζει την κοσμοπολίτικη κομψότητα με την ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά, τις υφές, τις δημιουργίες tailormade και τις εκλεπτυσμένες παλέτες χρωμάτων. Συνεργάζεται 10 χρόνια με την σχεδιάστρια Paola Navone, με την οποία σχεδίασαν πολλά ξενοδοχεία και καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των έργων του είναι η εσωτερική διακόσμηση ενός ιδιωτικού διαμερίσματος στον Trump Tower της Νέας Υόρκης, η αποκατάσταση μιας ιδιωτικής βίλας στο Μπρούκλιν, η ιδέα για την αναδιάταξη του εστιατορίου Tiella στη Νέα Υόρκη και για τους εκθεσιακούς χώρους της Solottica στην Αυστρία.

Από το 2013 έως το 2015 ήταν υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος των Ivory Collections.
Το 2016 διορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής της Airnova, της μάρκας επίπλων που ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή της Udine.
Από το 2017 συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία MIA Collection, σχεδιάζοντας έπιπλα για επαγγελματική χρήση.
Το 2019 διορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής της Abitex, της ιταλικής μάρκας επαγγελματικών υφασμάτων.
Το 2019 έκανε την εσωτερική διακόσμηση για το Cayo Resort & Spa στην Ελούντα Κρήτης.

Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο έργο για πολυτελές θέρετρο glamping στην Ελλάδα.


Ελένη Σφηκάκη
Digital Marketing Manager
Η Ελένη Σφηκάκη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή επικοινωνία της έκθεσης και την ανάπτυξη του διαδραστικού της χαρακτήρα, μέχρι το κεντρικό event.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media