{{user.name}}
IOO%
HOTEL
SHOW
TO LUXURY
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ EVENT
ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Crete
Seasonal
Edition
Athens
Main
Event
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΕΓΓΡΑΨΟΥ
ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΑ
IOO% HOTEL WORKSHOPS
EN
GR

Περισσότεροι από 30.000 οι επισκέπτες του 100% Hotel Show 2018, με βασικό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και την προοπτική νέων συνεργασιών!   |  Νίκος Σ. Μοράντης

Περισσότεροι από 30.000 οι επισκέπτες του 100% Hotel Show 2018, με βασικό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και την προοπτική νέων συνεργασιών!

To 100% Hotel Show 2018 ολοκληρώθηκε με σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας (συγκεκριμένα η προσέλευση ξεπέρασε κατά 21% αυτή της προηγούμενης διοργάνωσης), με τους Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, αλλά και ένα ευρύ φάσμα Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού να εμπιστεύονται την Έκθεση για την ενημέρωσή τους.

Η έκτη διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, παρουσιάζοντας αύξηση επισκεψιμότητας πάνω από 21% κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής του. Το κύριο χαρακτηριστικό της διοργάνωσης του 2018, ήταν η υψηλή ποιότητα, τόσο των εταιρειών που συμμετέχουν όσο και των επισκεπτών, γεγονός που ενίσχυσε τον premium χαρακτήρα της διοργάνωσης, προσυπογράφοντας πλέον τη μετατροπή του 100% Hotel Show στο κορυφαίο event της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Εκτός από τα εντυπωσιακά περίπτερα και τις υψηλού επιπέδου συμμετοχές εταιρειών και brand από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στην Architecture, Build και Design περιοχή, τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα ειδικά Segments του Digital & Sales, Wellness & Housekeeping αλλά και Food & Serve, που αποτέλεσαν από τα δυναμικότερα σημεία της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα, το Digital & Sales τμήμα της έκθεσης ξεχώρισε για την ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων που παρουσίασε, με τους επισκέπτες να μιλάνε για το σημαντικότερο σημείο αναφοράς των πωλήσεων και της προώθησης ενός ξενοδοχείου.

Τα 100% Workshops αποτέλεσαν για άλλη μια φορά την κορυφαία δράση της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 4.000 επαγγελματίες που τα παρακολούθησαν, με τις θεματολογίες και τους ομιλητές να ανεβάζουν τον πήχη μετατρέποντας το θεσμό στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ξενοδοχειακό γεγονός της χρονιάς. Επίσης, τα Hotel Design Awards ήταν ένα από τα highlights της διοργάνωσης, αφού η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα με σημαντικά στελέχη του Ξενοδοχειακού και Αρχιτεκτονικού κλάδου, και με όλα τα short listed ξενοδοχεία να συγκεντρώνουν το θαυμασμό των επισκεπτών για το υψηλό τους επίπεδο και τους νικητές να απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο άνοιγμα της γκάμας των επισκεπτών του 100% Hotel Show, αφού παρατηρήθηκε επισκεψιμότητα από διάφορα departments των ξενοδοχείων, που αναζητούσαν τόσο στοχευμένες λύσεις εφαρμογής στα ειδικά segments της έκθεσης όσο και αναβάθμιση της τεχνογνωσίας τους στις εκπαιδευτικές δράσεις του θεσμού. Με το 100% Hotel Show να αποκτά έναν πιο οικουμενικό χαρακτήρα στην Ελληνική Τουριστική αγορά, στόχος είναι η ενίσχυση του διεθνούς του προφίλ, αφού το επίπεδο της διοργάνωσης επιτρέπει στο θεσμό μια σημαντική εξωστρεφή δραστηριοποίηση.

Luxury Design, Digital Πωλήσεις, Wellness και Food, τα σημαντικότερα σημεία των εκθετών του 100% Hotel Show 2018

ccd60fa7e55166883761c46c102f6266.jpg

Αν και το Design υπήρξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση το δυνατότερο κομμάτι του 100% Hotel Show, φέτος ήταν η χρονιά που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή από σχετικές εταιρείες, αλλά και τις εντυπωσιακότερες παρουσιάσεις. Τα περίπτερα του ευρύτερου Ξενοδοχειακού Build & Design section της έκθεσης, έκλεψαν και αυτή τη φορά την παράσταση, αφού εκτός από την υψηλή αισθητική παρουσίασαν και πάλι ολοκληρωμένες λύσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Σημαντική, όμως, ήταν και η εξέλιξη του Digital & Sales τμήματος, αφού σε αυτό συμμετείχαν περισσότερες εταιρείες με booking engines, υπηρεσίες hotel branding, συμβουλευτική πωλήσεων αλλά και προωθητικές πλατφόρμες, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να διερευνήσουν τρόπους ανάπτυξης της κερδοφορίας τους. Καθοριστικό ρόλο στην ολοκληρωμένη εκθεσιακή προσέγγιση έπαιξαν και τα νεοσύστατα segments Housekeeping & Wellness και Food & Serve, αφού μέσα από μια προσεγμένη επιλογή εκθετών, προτάθηκαν στοχευμένες λύσεις που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Διεθνούς εμβέλειας CEO και Designers, Καινοτομία αλλά και υψηλή Τεχνογνωσία, κυριάρχησαν στα 100% Workshops του 2018

cf2bf34835b2ff04ed602c91521ee1c6.jpg

Τα 100% Workshops 2018 εισήγαγαν μια νέα εποχή για το θεσμό, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν διεθνείς ομιλητές, ενώ το σύνολο των θεματολογιών καθορίστηκε εσωτερικά από τη διοργάνωση σε συνεργασία με τη Hotelier Academy, με στόχο την ουσιαστική εκπαίδευση του κοινού. Με κύρια highlights τις παρουσιάσεις του Designer Johannes Torpe αλλά και της C.E.O. της παγκοσμίου εμβέλειας Film Making εταιρείας NEEDaFIXER, Σοφίας Παναγιωτάκη, το κοινό ήρθε σε επαφή με ένα νέο μοντέλο παρουσιάσεων, που, εκτός από τη μετάδοση γνώσεων, στόχο είχαν να εμπνεύσουν και να αναδείξουν νέες εικόνες που θα εξελίξουν την ξενοδοχειακή αγορά. Βασικοί πυλώνες των φετινών Workshops ήταν τα νέα Master Classes της WebHotelier, που συγκέντρωσαν πάνω από 1000 attendees, αλλά και οι παρουσιάσεις της Airbnb και της Workathlon, που συγκέντρωσαν υψηλό ενδιαφέρον και αποτέλεσαν αφορμή για δημιουργικό διάλογο. Τα Workshops Υψηλής Τεχνογνωσίας της About Hotelier, του Destsetters, αλλά και της PMT & Intrasoft, έδωσαν πρακτικές λύσεις στους Ξενοδόχους για κομβικά σύγχρονα θέματα, διατηρώντας υψηλά τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Τέλος, τα μεγάλα Αρχιτεκτονικά Workshops της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης από το Archisearch και το Archetype, προσέγγισαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον Ξενοδοχειακό Σχεδιασμό και σημείωσαν σημαντική προσέλευση.

Ο ανανεωμένος τρόπος παρουσίασης των Hotel Design Awards και το έπαθλο που ξεχώρισε!

7af8b54ebe43f519c8b5bb09b8d46de6.jpg

Μια εντελώς διαφορετική διάσταση δόθηκε στη φετινή τελετή απονομής των Hotel Design Awards, αφού τη διοργάνωση της βραδιάς ανέλαβε η εσωτερική ομάδα του 100% Hotel Show, ενισχύοντας ακόμη παραπάνω τη δυναμική του θεσμού. Στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού Stage του 100% Hotel Show έγινε για πρώτη φορά αναλυτική παρουσίαση όλων των short listed συμμετοχών, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού αλλά και το δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής. Ο νέος τρόπος παρουσίασης δείχνει την βαρύτητα που έχει αποκτήσει πλέον ο θεσμός, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το μεγάλο έπαθλο των νικητών των βασικών κατηγοριών, που είναι το - γνωστό πλέον - "Fantini Workshop" που θα διοργανωθεί αποκλειστικά για τα Hotel Design Awards από τη γνωστή εταιρεία Fantini Rubinetti, στο κεντρικό εργοστάσιό της στη λίμνη Orta της Ιταλίας. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε η CEO της εταιρείας Fantini Rubinetti κυρία Daniela Fantini, η οποία επιβράβευσε τους νικητές και μίλησε για τον ρόλο του Design στα ξενοδοχεία, αλλά και ο εκπρόσωπος του Platinum χορηγού των βραβείων, "Europa", ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς το κοινό της διοργάνωσης. Την εορταστική διάθεση των Hotel Design Awards ολοκλήρωσε το πιο επιτυχημένο μέχρι στιγμής VIP Opening Party, που συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών επισκεπτών, ενώ υποστηρίχτηκε με υψηλή γαστρονομία από το TRU Catering, το οποίο διαχειρίζεται η ομάδα του γνωστού Αθηναϊκού Ξενοδοχείου Radisson Blu Park.

Μερικά λόγια από την Ομάδα του 100% Hotel Show

Η ομάδα του 100% Hotel Show ευχαριστεί τους επισκέπτες και τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκτη του διοργάνωση, και συνέβαλαν στην ανάδειξή του στο κορυφαίο event για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Το πλάνο για το 2019 ξεκινάει αρκετά νωρίς, αφού ο θεσμός θα είναι ενεργός, τόσο μέσω του 100% Hotel Workshops Tour που θα ταξιδέψει σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας την επόμενη Άνοιξη, αλλά και μέσω του blog του www.hotelshow.gr, όπου θα παρουσιάζεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου μια ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ειδικές ευχαριστίες απευθύνει και σε σημαντικούς εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι συνεισέφεραν σημαντικά στη μοναδικότητα της έκθεσης:

  • Το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της εισόδου, αλλά και την κατασκευαστική εταιρεία Χρυσή Τομή για την ολοκλήρωση της ειδικών κατασκευών που απαιτήθηκαν.
  • Το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners για τον σχεδιασμό του 100% Workshops Stage αλλά και την εταιρεία Επίκυκλος για την τελική διαμόρφωση και ολοκλήρωση των κατασκευών.
  • Την LG για την ψηφιακή υποστήριξη της έκθεσης σε όλα τα επίπεδα.
  • Την εταιρεία Future Needs για τη μοναδική εμπειρία VR που προσέφερε στην είσοδο, σε συνεργασία με την Samsung.
  • Τον Art Director της διοργάνωσης Vasilis Papadatos Visual Communication, ο οποίος για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με όλα τα δημιουργικά, έντυπα και ηλεκτρονικά, που σχεδίασε για το 100% Hotel Show 2018.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο 100% Hotel Show στις 15-18 Νοεμβρίου 2019, με μια ακόμη δυναμικότερη διοργάνωση!


Δείτε τα Video Highlights του 100% Hotel Show 2018

Day 1: Εικόνες από τα Hotel Design Awards και το VIP Opening Party


Day 2: Εικόνες από την έκθεση και τα Workshops


Day 3: Εικόνες από την έκθεση και τα Workshops


Day 4: Εικόνες από την έκθεση και τα Workshops


Νίκος Σ. Μοράντης
Hospitality Strategy Expert
Ο Νίκος Σ. Μοράντης είναι ένας από τους ιδρυτές της Hotelier Academy αλλά και του Destsetters και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Demand Fairs & Media, συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξη του θεσμού. Είναι υπεύθυνος για την συνολική επικοινωνία του 100% Hotel Show, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ειδική ομάδα της έκθεσης που διασφαλίζει μια πρωτότυπη εμπειρία για τους Ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media